Nejstylovější čepice letošní zimy: Kterou si vyberete právě vy?

Přiznáváme bez mučení - pro stylové klobouky máme slabost. S klesajícími teplotami ale přeci jen přestávají být dobrými společníky. Na rozdíl od pletených čepice, módních „beanies“ a kulíšků. Kterým kouskem se necháte zahřát vy?

Přestože se teploty momentálně pohybují v plusových hodnotách, ty nejchladnější měsíce v roce, leden a únor, jsou teprve před námi. A protože štěstí přeje připraveným (v módě dvojnásob!), připravili jsme pro vás výběr módních čepic. Nečekejte na chvíli, kdy budou zimní kolekce rozebrané (mimochodem, už budou jen ubývat) a pořiďte si tu svou!


Pokud chcete namítat, že zrovna vám žádné nesluší, zeptejte se samy sebe, jestli jste poctivě vyzkoušely všechny typy čepic. Začít doporučujeme jednoznačně klasickým kulichem s bambulí - pokud zvolíte moderní kus s kožešinovou bambulí, nemusíte se bát toho, že byste vypadaly infantilně. Právě tento typ sluší díky svému tvaru drtivé většině žen.

Hned v závěsu jsou čepice, které padají dozadu, takzvané beanies. Protože má ale každá malinko jiný tvar, nejspíš jich budete muset pár vyzkoušet. Třetí variantou je hladká klasika, která se bude hodit k elegantnímu kabátu (rozmazlit se můžete například příjemným a hřejivým kašmírem) i ležérní parce. Pokud se neberete smrtelně vážně a móda je pro vás hrou, klidně se vyzbrojte čepicí s tematickým nápisem „It´s cold outside“.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat