4 pravidla pro make-up, na která letos můžete klidně zapomenout!

Trendy se mění nejen v módě, ale i v líčení. A i když většinou neznamenají žádnou velkou revoluci, stejně ovlivňují pravidla, která máme s kosmetikou a make-upem spojená. A která že s klidem můžeme letos opomenout?

Pravidlo k porušení č. 1: Pečlivě vytrhané obočí v tenké linii

Tenhle trend už tu je nějakou dobu, ale české ženy ho zatím tak docela nepřejaly. V obočí se upřednostňuje především přirozenost, nikoli ostré linky! Samozřejmě, nikdo nejspíš netouží po obočí ve stylu Brežněv, ale úzké obočí, které tvořilo jen pár chloupků a spousta tužky, už je prostě minulostí. Obočí by mělo co nejvíce kopírovat svůj přirozený tvar a mělo by být výraznější.

Pravidlo k porušení č. 2: Ke kouřovým stínům rtěnka nepatří

Ale patří. A klidně i nějaká výraznější! Pokud tedy za kouřové oční stíny nepovažujeme dvě kila černých stínů na očních víčkách, ale jemné, tmavé, decentní líčení, pak si klidně můžeme kombinaci s výraznou rtěnkou dovolit! Rizikovější je spíše kombinace rtěnky a barevných stínů, tam omezení zůstává.

Pravidlo k porušení č. 3: Fialové oční stíny jsou jedno velké faux pas

Letos tedy ne! Jediné nebezpečí fialových stínů spočívá v tom, že když se vám nepovedou nebo to přeženete, budete působit, jako byste měla na oku monokl. Ovšem jinak je fialová skoro ideální barvou! Hnědým očím dodá jas a zelené či modré oči v kontrastu s ní krásně vyniknou! Čas vyrazit do drogerie, co říkáte?

Pravidlo k porušení č. 4: Všechny nehty stejnou barvou

Teď na chvíli opustíme svět líčení, i když upravené ruce, a tedy nalakované nehty, s ním úzce souvisí. Jistě, vystřídat na nehtech všechny barvy duhy se sice hodí spíše pro dívky školou povinné, ale i jako dospělá můžete experimentovat! Zkuste své nehty na střídačku obléknout do několika různých odstínů jedné barvy (případně se dvěma odstíny zaexperimentovat v rámci francouzské manikúry).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat