Nechte nasnídat i vaši pleť! Zázračným maskám stačí pár minut

Zatímco vy budete pít ranní kávu, maska se během tří až pěti minut postará o výživu, hydrataci, rozjasnění nebo důkladné vyčištění pleti. Podle vašeho přesného zadání! Zní vám tento scénář až příliš dobře? Představíme vám kosmetické pomocníky, kteří na bázi expres opravdu fungují.

Většina pleťových masek si žádá okolo dvaceti minut. Pokud nejste v časovém presu, můžete s maskou necelou půl hodinku v pohodě strávit. Co když ale chcete pleť nakopnout rychle před odchodem z domu? Vyberte si masku, které stačí pár minut!

Nesnídejte samy

S šikovným konceptem snídaně pro pleť přišla česká značka Havlíkova přírodní apotéka. Ranní masky se používají hned po budíčku a nanášejí se na neočištěnou, suchou pleť. Úkoly mají různé, některé se starají o výživu, jiné se zaměřují na čištění. Volba je na vás. Postup je jednoduchý. Jakmile zamíříte do koupelny, nanesete masku na celou tvář a tři minuty se věnujete jiným věcem, ať už to je čištění zubů nebo zmiňovaná káva. Po této krátké době obličej opláchnete a nakrémujete tak, jak jste zvyklé.

Zmatnění, nebo hydratace?

Stejným způsobem můžete samozřejmě používat i jiné masky. Většině z nich jen budete muset dopřát o dvě minuty navíc. Pro mastnou pleť se sklony k akné se perfektně hodí zmatňující Sébium maska od Biodermy nebo Oil-Control od Clinique, která, jak z názvu vyplývá, pracuje na snížení tvorby mazu.

Detoxikační a čisticí masky se vyplatí použít také po náročném večírku nebo pobytu v zakouřeném prostředí. Pokud večer okamžitě padnete do postele, můžete na nápravě zapracovat právě ráno. Skvěle pracuje maska Purifiant od Payot, která obsahuje drobné částečky a funguje navíc jako šetrný peeling, Radiant Glow Express od Sisley (navodí dojem, že jste předchozích čtyřiadvacet hodin prospaly) nebo tříminutová Detox Mask od Estée Lauder.

Potřebuje vaše pleť dodat extra vláhu a hydrataci? Nechte ji na chvíli ve společnosti hydratační masky La Petit Olivier (obsahuje olivový olej a růžovou vodu) nebo Hydra Vegetal od Yves Rocher, která se pyšní výtažky rostlinné mízy.

Výše zmíněné masky samozřejmě nemusíte používat jen v ranním režimu. Coby super rychlovka zafungují i večer před spaním a použít je doporučujeme také před důležitou akcí nebo večírkem. S make-upem a korektorem pak budete moct šetřit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:42
55 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:39
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat