Vyměňte džíny za kraťasy! Hodí se vám úplně ke všemu

Džíny? Ty pošlete klidně na prázdniny. Mnohem lepší společnost vám budou v létě dělat denimové šortky. A nebojte se, v obchodech na vás čekají i jiné varianty, než jen ty extrémně krátké.

Hlavní výhoda denimových šortek je zřejmá. Stejně jako džíny se totiž hodí úplně ke všemu. Můžete k nim obout placaté sandálky, slip-ony, espadrilky i lodičky, spárovat se dají s košilí, vzdušnou halenkou, bavlněným tričkem i módním topem se spadlými rameny… variant je bezpočet!


Základní pravidlo, na které byste měly při oblékání myslet, je rovnováha! Čím kratší šortky máte na sobě, tím více látky přidejte nahoře. K mikro šortkám tak nevolte top s hlubokým výstřihem a už vůbec tuto kombinaci nepodporujte vysokými podpatky. Kůži zkrátka odhalujte opatrně. Stejně tak funguje i kontrast délek – k šortkám a jednoduchému topu klidně přidejte delší sako v oversized stylu, lehoučký kimonový vršek nebo kardigan.

Co se týče samotných šortek, jejich délku volte podle typu své postavy, příležitosti i odvahy. Pokud nemáte dokonalou postavu, dávejte si pozor na nízké bokové střihy. Těsné šortky, zaříznuté pod tukovými záhyby, umí nadělat pěknou paseku. Pro ženy s křivkami jsou vhodnější pevné kraťasy se zvýšeným pasem, které „podrží“ bříško. A pokud k nim zvolíte správný top, který nebude příliš elastický, máte vyhráno. Nedokonalosti ve středu těla skryjete a můžete dát na odiv štíhlé nohy. Máte-li naopak problémy se spodní polovinou těla, volte delší verzi šortek a zaměřte se na tmavší barvy bez vyšisovaných míst.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat