Připravte svůj šatník na jaro: Ovládnou ho volány

Minimalismu odzvonilo a jednoduché střihy vystřídaly princeznovské volány. Po několika letech, kdy přehlídková mola ovládaly hlavně kousky inspirované pánskými prvky, je to příjemná změna. Tento zajímavý detail dokáže ozvláštnit i ten nejobyčejnější outfit. Oblékat volány ale může být docela zapeklité, obzvlášť tehdy, pokud nechcete působit jako velký svatební dort. Jak je nosit? A kde koupit ty nejstylovější kousky?

1. Minimum šperků

Volány jsou samy o sobě velmi výrazným prvkem, a pokud je nosíte na košili či svetru, zapomeňte už na výrazné náhrdelníky. Zvolte raději jemné náramky a náušnice a náhrdelníkům se s klidem vyhněte.

2. Zkuste džíny

Chcete vypadat neotřele a mladistvě? Oblékněte k volánové košili klasické džíny a tenisky. Vytvoříte skvělý kontrast, nebudete se cítit tak usedle (kombinace volánů a košile či blůzy tak někdy může působit) a dodáte outfitu šmrnc.


1. Halenka s proužky, ZARA, 699 Kč, 2. Kalhoty s volánky, H&M, 999 Kč,
3. Šaty s volány, ZARA, 899 Kč, 4. Mikina s volány, ZOOT, 1111 Kč,
5. Tílko s volány, H&M, 949 Kč

3. Nejen na košili

Volány nejsou jen záležitostí košil a blůz, zkuste je obléknout i na jiných kouscích. Skvěle vypadají kalhoty s jemným volánkem na konci nohavic nebo sukně s jedním asymetrickým volánem. Pokud chcete opravdovou romantiku, sáhněte po šatech se spadlými rameny.

4. Volány do práce

Ani do práce se jich nemusíte vůbec bát. Záleží jen na tom, co k nim oblečete. Sáhněte po hedvábné blůze s jemnými volánky a doplňte ji klasickými kousky, jako je pouzdrová sukně či kostýmové kalhoty.

5. Žádná romantika

Pokud nejste ani trochu romantické duše, a přesto byste si tento trend rády vyzkoušely, poohlédněte se po oversized mikině, u které byste nějaký ten romantický volánek rozhodně nečekaly. Ale i takové kousky v obchodech najdete a rozhodně v nich budete nepřehlédnutelné.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat