Trendy jaro v teplákovce: Naučíme vás, jak ji nosit

Tytam jsou doby, kdy jediný způsob, jak vypadat trendy, bylo obléknout nepohodlné oblečení. Úzké sukně, ve kterých se nedal udělat ani krok, lodičky na nekonečně dlouhém podpatku nebo saka, která byla tak těsná, že člověk nemohl ani předpažit. Tohle všechno už je minulostí, návrháři a stylové módní ikony se totiž rozhodly, že v módě bude pohodlí. A znáte snad pohodlnější kousky než právě tepláky a teplákové mikiny? Máme pro vás 3 nápady, jak tento trend nosit.

1. Objemné mikiny

Ještě než se dostaneme k samotným teplákům, vezmeme si do parády mikiny. Letos jsou totiž vidět na všech módních bloggerkách z celého světa, důležité je k nim obléknout ryze ženský prvek. Kontrasty se totiž přitahují, zkombinujte proto mikinu třeba s pouzdrovou sukní, uvidíte, jak skvěle takhle kombinace vypadá. Nemusíte se bát obléknout oversized střih mikiny ve výrazných barvách, s takovou růžovou letos rozhodně nešlápnete vedle. A abyste působila uvolněně, podtrhněte celý look trendy zajímavými teniskami.

1. Mikina, H&M, 499 Kč,
2. Pouzdrová sukně, ZARA, 799 Kč,
3. Kabelka s cvočky, MANGO, 799 Kč,
4. Tenisky s bambulkama, STRADIVARIUS, 999 Kč,
5. Náušnice se střapečky, H&M, 299 Kč

2. Kalhoty inspirované tepláky

Nebojte, nebudeme vás nabádat, ať oblékáte do práce tepláky, ve kterých chodíte i do posilovny. Ale pohodlné bavlněné kalhoty, které jsou tepláky inspirované, si velmi rychle oblíbíte. Řeč je o kalhotách s kontrastním postranním pruhem, které vypadají skvěle i k saku a lodičkám. A navíc mají jednu skvělou vlastnost – opticky zeštíhlí a prodlouží nohy. My už je máme!

1. Přiléhavé sako, H&M, 999 Kč,
2. Kalhoty s bočním pruhem, ZARA, 699 Kč,
3. Bavlněná zavinovací košile, H&M, 1499Kč,
4. Lodičky do špičky, MANGO, 899 Kč,
5. Kabelka s koženou klopou, MANGO, 1299 Kč

3. Teplákovina trochu jinak

Máte chuť tento trend vyzkoušet, ale obáváte se, že předchozí kousky budou příliš evokovat tělocvičnu? Sáhněte po kouscích, které jsou sice z teplákoviny a budou pohodlné, ale mají něco navíc. Co třeba mikina s ryze ženskými prvky - trendy volány?

1. Boyfriend džíny, ZARA, 1299 Kč,
2. Mikina s volány, ZARA, 499 Kč,
3. Kabelka se semišovým detailem, H&M, 599 Kč,
4. Semišové mokasíny, H&M 999 Kč,
5. Sluneční brýle, H&M, 299 Kč

Líbí se vám tento sportovní trend?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat