Módní inspirace: 1 svetr a 3 různé stylingy!

„Ach jo, zase nemám co na sebe.“ Zní vám tahle věta povědomě? Nebojte, určitě nejste samy. Zajímavé je, že většina žen, které jsou podobnými výroky proslulé, mají ve skutečnosti oblečení dostatek. Problémem je ale v tom, že ho nosí pořád ve stejných kombinacích. A protože inspirace není nikdy dost, připravili jsme pro vás tři různé stylingy s jediným svetrem.

S oblečením si holt musíte trochu pohrát. Příště, než se vrhnete na další zběsilé nákupy, si vyložte ze skříně vaše nejoblíbenější modely a zkuste mezi sebou jednotlivé kousky trochu proházet. Do hry zapojte i doplňky. Nebojte se přitom odvázat a zkoušejte i různé mixy barev. Češky se často drží zbytečně při zemi, vždyť je to pořád jen oblečení, za to, že nebudete mít sladěné boty s kabelkou vás nikdo lynčovat nebude :-) Tak jdeme na to! 

Casual look

Naším hlavním hrdinou je klasický puntíkovaný svetr, který uvidíte ve třech různých variacích. Záměrně jsme vybrali jednoduchý kousek, abyste ho mohly v klidu nahradit jakýmkoliv jiným. První obleček je ležérní s prvky elegance, svetr jsme zkombinovali s užšími krémovými kalhotami a přidali vínové boty na podpatku. S touhle barvou si výborně rozumí zelená, takže volba kabátu byla jasná. Pak už jen kabelka, hodinky v pánském stylu, kožené rukavice a je to!



Foto: kalhoty Vero Moda, svetr Dorothy Perkins, kabát Topshop, boty Rupert Anderson, kabelka Mulberry, hodinky Debenhams, rukavice Debenhams
 

Elegantní, ale zatraceně stylové

Druhý model jsme nachystali pro milovnice elegance, chtěli jsme vám totiž dokázat, že pouzdrová sukně se svetříkem nemusí vypadat vůbec nudně. Jednoduše přidejte několik zajímavých prvků jako jsou barevné punčocháče, kožešinový límec (klidně umělý) a barevnou kabelku nebo psaníčko. Nezapomeňte na podpatky!


 Foto: svetr Dorothy Perkins, sukně Ralph Lauren, punčocháče Calzedonia, boty Guess by Marciano, psaníčko Asos, kožešinový límec Barneys

Trendově

Coco Chanel „šmrcnutá“ motorkářkou? Tak trochu. Vytáhněte ze skříně uhlazené tvídové kraťasy a zkombinujte je trochu nečekaně s koženou bundičkou. Abyste váš „rozpolcený“ look dotáhly do konce, přidejte perlový náhrdelník nebo náramek.


Foto: svetr Dorothy Perkins, bunda H&M, kraťasy Farfetch, punčocháče H&M, boty Zara, kabelka Chloé, náhrdelník Romwe







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat