První schůzka. Tomuto make-upu se raději vyhněte

Každá žena chce na první schůzce (a nejen na té první) vypadat dokonale. A tak líčením či přemýšlením o tom, jaký make-up zvolit, strávíme docela dost času. Kterým zkrášlovacím prostředkům se raději vyhnout?

Příliš silná vrstva

Nanést si na obličej několik vrstev make-upu ve snaze docílit zdání dokonalosti se bohužel může obrátit proti vám. Jednak silná vrstva líčidel naopak přitáhne pozornost ke všem případným nedokonalostem pleti (od pupínků po vrásky), jednak budete působit, jako byste si na sebe namalovala jakousi masku. A to působí nejen nepřirozeně, ale i zdáním, že něco skrýváte. A že ve skutečnosti vypadáte úplně jinak, než se „prezentujete“.

Černá rtěnka

Nic proti ní, ale na první schůzce může působit trochu kontraproduktivně. Jednak je celkem pravděpodobné, že rande skončí polibkem (a upřímně – představa, jak si budou ze rtů stírat rtěnku, muže příliš neláká, což u té černé platí dvojnásob), jednak se může stát, že vám rtěnka ulpí na zubech. A takový úsměv působí trochu jako z hororu.

Až příliš rozmáchlé stíny

Oční stíny dokážou s naším pohledem zázraky – zvýrazní ho, prozáří, zkrášlí. Ovšem nic se nesmí přehánět. Většina pánů nemá moc ráda, pokud má žena stíny vymodelované až kamsi k obočí. Navíc pokud takové stíny zvolíte v nějaké výrazné barvě, potlačíte tím přirozenou krásu svých očí. A to je trochu škoda. A do třetice – takto výrazné oční stíny se přece jen hodí pro jiné příležitosti, než je rande.

Výrazné falešné opálení

Další z trendů, které muže nijak zvlášť neoslovují, je příliš výrazné používání samoopalovacích přípravků. Zvláště když se vám opravdu „utrhne ruka“ a vy skončíte s tmavě oranžovým obličejem. Upřímně řečeno, váš protějšek mnohem více ocení přirozenou bledost.

Extra dlouhé, špičaté umělé nehty

Uznáváme, že tohle není zrovna záležitost make-upu, ale extrémně dlouhé umělé nehty, které jsou navíc vymodelovány do výrazné špičky, patří k věcem, jež muži u žen nehodnotí většinou právě pochvalně. Naopak. Mnohem raději se muži dívají na nehty s přirozeným tvarem (nezáleží na tom, zda jsou umělé), které jsou upravené a elegantní.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat