Hledáte zajímavý dárek pro muže? Podívejte se na naše tipy

10.10.2017 | Krása a móda

Blíží se narozeniny, svátek nebo jiná událost, která je spojena s vaším manželem, nebo partnerem? Pokud ano, je dobré vědět, co mu koupíte. Docházejí vám v tomto směru nápady a inspirace? Pokud ano, přinášíme vám několik zajímavých tipů. S nimi nešlápnete vedle a můžete si být jista, že se budou líbit i vašemu partnerovi. Pojďme na ně.

Může se jednat i o zajímavý šperk

Šperky nemusejí být spojovány jenom se ženami. Dnes není neobvyklé ani to, že šperky nosí také muži. Proto se nebojte mu jeden pořídit. A jaký? Určitě doporučíme náramky pro muže, které jsou osvědčenou klasikou, s níž zaručeně nelze šlápnout vedle. Jedná se o celkem zajímavý a decentní doplněk, který se dnes stává symbolem mnoha moderních mužů. Pokud vás něco primárně potěší, tak určitě bohatý výběr, s ohledem na:

  • Jednotlivé designy šperků
  • Cenové hladiny náramků
  • Výběr materiálů, ze kterých jsou vyrobeny

Hitem jsou také hodinky

Už dávno nejsou jenom praktickým doplňkem, který se nosí proto, aby každý primárně věděl, kolik je hodin. Dnes se hodinky stávají také dokonalým symbolem stylu. Pokud svého partnera chcete obdarovat něčím jedinečným, jsou hodinky určitě také volbou, ze které bude mít radost. Zvláště, pokud si potrpí na to, jak vypadá, a hodinky se pro něho stanou zajímavým elegantním doplňkem. Výhodou dnes je možnost nákupu online. Třeba v internetovém obchodě Trendhim.cz. Ten vás zaujme nejenom bohatým výběrem. Zaujme vás i tím, že při nákupu získáte poštovné zcela zdarma. Druhá výhoda tohoto obchodu je spojena s případnou možností vrátit zboží. I to je zcela zdarma. Pokud se hodinky nebudou líbit, nic na nákupu netratíte.

Co takhle o doplněk jeho outfitu?

I toto je cesta. Je jenom málo mužů, kteří si oblečení kupují sami, a rádi. Často je k tomu musí donutit jejich partnerky. Proto doporučujeme jít tou cestou, že svému partnerovi oblečení koupíte právě vy. Třeba ve formě zajímavého doplňku. Pokud chodí často v obleku, může se hodit jak stylový kapesníček do saka, tak i stylově vypadající kravata. Hitem jsou dnes ale i klobouky nebo různé čepice. Zaručeně ani s tímto sortimentem nešlápnete vedle, a to ať už se jedná o doplněk elegantního, nebo spíše volnočasového rázu.

Něco koženého?

Proč ne. Máme na mysli hned dvojici zajímavých tipů. V první řadě to mohou být peněženky, bez kterých se žádný muž rozhodně neobejde. Dalším naším tipem jsou pásky. U obojího docílíte faktu, že daný dárek bude jak na první pohled skvěle vypadat, tak zaujme také tím, že je praktický. Pamatujte, že právě to muži často oceňují, jelikož věci, které k ničemu nejsou, považují za naprosté zbytečnosti. S touto dvojicí našich tipů rozhodně chybu také neuděláte. Navíc díky kvalitní pravé kůži ocení váš partner i kvalitu a dlouhou životnost.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat