Módní hit sezony: Vše, co se blýská a třpytí

Blýskavá horečka vrcholí! Ať je to se světovou ekonomikou jakkoli, módní návrháři slovo „krize“ ve svém slovníku evidentně nemají. Naopak. Své modely hojně osázeli zlatem, stříbrem, bronzem nebo alespoň třpytivými plíšky. Znáte snad lepší způsob, jak zazářit?

Zjednodušeně by se dalo říci, že se bude nosit vše, co se blýská. A nejen během zimy. Spousta flitrů, plíšků a metalických odlesků se objeví i v kolekcích pro jaro a léto! Investice do třpytu se vám proto opravdu vyplatí.


Foto: Z kolekcí pro podzim/zimu – Balmain a Dolce&Gabbana


Foto: Ochutnávka z jara/léta – Balmain a Christopher Kane

Lurex je zpátky!

Říkáte si, že je to sice všechno hezké, ale nikam jinam než na party si podobné oblečení nedokáže představit? Nenechte se mýlit. Pamatujete si třeba na kdysi tak oblíbené, lurexové svetříky? Právě ty jsou na denní nošení jako dělané. Stačí, když je zkombinujete s jednoduchými kalhotami, oblíbenými džíny nebo sukní. Ty volnějšího střihu jsou navíc poměrně lichotivé, takže si je mohou dovolit i dámy, které zrovna nemají 90-60-90.


Foto: Mango


Foto: Top H&M, 499 Kč // Top Mango 549 Kč


Foto vše Lindex: Top bez rukávů, 499 Kč // Top s rukávy, 799 Kč


Foto vše Topshop (ceny v obchodě)


Foto vše New Yorker: Svetřík, 619 Kč // Metalické sako, 1 250 Kč

Nohy ze zlata

Máte-li naopak nohy, které je hřích neukázat, pořiďte si v duchu trendů úzké metalické kalhoty. Na večírek budou jako dělané, ale pokud jste odvážnější, klidně v nich vyrazte i přes den. Unosíte je s jednoduššími topy.


Foto: Kalhoty Pull&Bear, 799 Kč // Zara, 899 Kč

Buďte nepřehlédnutelné!

Novinkou pro vás určitě nebudou nejrůznější flitrované topy (skvěle vypadají v kombinaci s klasickým sáčkem a kalhotami), co ale určitě stojí za pozornost, jsou třpytivé sukně. Pokud si vyberete pouzdrový střih nad kolena a sukni doplníte jednoduchou bílou košilí, získáte stylový, ale velmi elegantní ouftit. Vyrážíte-li na akci v kratší délce, doplňte ji střídmým vrškem, velký výstřih si pro tentokrát odpusťte.


Foto: Sukně Lindex (cena v obchodě) // Sukně H&M, 399 Kč


Foto: Šaty Topshop (cena v obchodě) // Top New Yorker, 419 Kč


Foto vše Zara: Sukně, 399 Kč // Top s rukávem, 699 Kč

Pozor na kritická místa!

Nápadný lesk a flitry samozřejmě přitahují pozornost, což je jejich plus, otázkou ale je, kam chcete onu pozornost namířit. Pokud se snažíte celoživotně maskovat váš zadeček a boky, nebudou pro vás třpytivé sukně zrovna tím pravým. Když už byste se do nich chtěly stůj co stůj obléci, volte alespoň tmavé varianty. Blýsknout naopak nechte partie, které chcete vyzdvihnout. Že jste celkově silnější a flitry pro vás nepřicházejí v úvahu? Vyzbrojte se jimi alespoň v podobě doplňků. Blýskavých psaníček je všude plno, stejně tak i lodiček, které vás ke všemu opticky prodlouží a zeštíhlí. Módnímu lovu zdar!

ADRESÁŘ:

Topshop, OC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
New Yorker, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4

Autor: Nela Novotná







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat