6 rad, jak si zkrátit cestu ke kráse

Někdy – především ráno – nemáme při všem tom shonu a spěchu čas na dlouhé vysedávání před zrcadlem. Naštěstí existuje pár triků, které nám zaručeně ušetří drahocenné minuty.

Přeskočte šampon
Pokud se vám vlasy silně nemastí, opravdu není potřeba, abyste je každý den myla šamponem. Lehké umaštění můžete odstranit suchým šamponem, abyste dodala vlasům objem, spěte s vysoce vyčesaným culíkem a poté vlasy fixujte tužidlem či lakem. Stačí vám na to pár minut.

Jednoduchý účes
Pokud víte, že ráno příliš nestíháte, počítejte s tím již při výběru účesu a požádejte svého kadeřníka, aby vám na hlavě vytvořil takový styl, který nepotřebuje přílišné „piplání“. Ideální je délka po ramena – vlasy rychle schnou, a pokud jsou dobře sestříhané, nezabere jejich úprava tolik času.

Všestranné výrobky
Když vy zvládáte tolik věcí na jednou, proč by neměly kosmetické produkty, které používáte? Je dobré pro případy nouze mít takové výrobky po ruce. Například čisticí gel fungující zároveň jako hydratační emulze nebo lesk na rty, jenž se dá použít i jako tvářenka apod.

Mytí bez vody
Pokud se potřebujete v rychlosti jen tak opláchnout, ale nemůžete riskovat, že ztratíte čas tím, že se namočíte, namydlíte, opláchnete a osušíte, sáhněte po vlhčených ubrouscích. Samozřejmě vám nepomohou, pokud jste vysloveně ušpiněné nebo upocené, ale na osvěžení určitě stačí.

Zjednodušte make-up
Pokud nemusíte být zrovna pečlivě a ukázkově namalovaná, usnadněte si líčení. Naneste na pleť tónující hydratační krém, použijte maskaru a lesk na rty a můžete vyrazit.

Suché za pár minut
Na poslední chvíli si potřebujete nalakovat nehty, ale váš lak se netváří jako rychleschnoucí? Aplikujte na nehty dvě tenké vrstvy laku (je to lepší než jedna silná), nechte je asi dvě minuty schnout na vzduchu a poté nehty na 3 až 5 minut ponořte do ledové vody.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat