Čtyři módní NE! Kreace, na které zapomeňte

Najít si v oblékání svůj osobitý styl vyžaduje poměrně dost času a práce. Ale je třeba si uvědomit, že být originální ještě neznamená přitahovat pozornost za každou cenu – v takovém případě totiž ony pohledy, jež na ulici vzbuzujeme, vůbec nemusejí být obdivné.

Zkuste se někdy na ulici pořádně rozhlédnout a soustředit se na to, co lidé okolo vás nosí. Někdy tak totiž můžete načerpat spoustu inspirace. Nicméně existuje pár kreací, z nich byste si příklad rozhodně brát neměla!

1.    Nad nějakou módu jsem povznesená

Zkuste se někdy zamyslet nad tím, kolik paní a dívek vyznávajících tento styl-nestyl na ulici denně vidíte. Bez rozmyslu na sebe naházejí první, co jim přijde pod ruku, obují sešlapané kecky, do ruky vezmou ošuntělou kabelku a igelitku a hurá do ulic. Samozřejmě nikdo nechce, abyste na nákup vyrážela ve večerní toaletě, ale i tak se o oblečení vyplatí přemýšlet. Není vhodné plést si ležérnost a neformálnost s neupraveností a zanedbaností.

2.    Legíny ke všemu

Legíny zaznamenaly velký návrat a nosí se neustále. Skvěle vypadají třeba s delší tunikou, širším svetrem apod., ale spousta žen si je plete s kalhotami. Pro legíny však platí jedno základní pravidlo – nosí se pouze s dlouhými topy, tedy topy, jež nám z větší části zakrývají pozadí. Ke krátkým tričkům jsou absolutně nevhodné!

3.    Příliš mnoho doplňků

Doplňky jsou velmi důležitou částí každého outfitu, ale platí pro ně, že méně znamená více. Rozhodně není jejich posláním, abychom díky nim vypadaly jako vánoční stromeček. Takže pokud si nejste úplně jistá, zda jste to nepřehnala, zkontrolujte svůj obraz v zrcadle a pak jeden doplněk odeberte. Tím nic nezkazíte, naopak.

4.    Všechny možné vzory

Výrazné vzory mají sloužit pro ozvláštnění vašeho vzhledu, rozhodně však není dobré je příliš kombinovat, případně to vyžaduje už nějaké ty stylistické zkušenosti. Pokud jste jich ještě nedosáhla, vyplatí se zvolit jeden výrazný prvek a zbytek outfitu ladit spíše do neutrálních barev a vzorů.

ADRESÁŘ:

Ann Christine, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
New Yorker, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat