Suché a nepoddajné vlasy dokáží potrápit. Co jim vrátí vitalitu

16.07.2018 | Krása a móda

Jen málokterá žena je svými vlasy opravdu spokojená. Jedné se mastí, druhá naopak bojuje s vysušenými prameny bez života. Také vás příroda obdařila suchými a nepoddajnými vlasy? Nezoufejte! Víme, jak jim pomoci nejen prostřednictvím jídelníčku, ale i péče. K ní by měl patřit i přípravek Garnier Macadamia Hair Food, který v rámci testování vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Hydratace bez kompromisů

Suché vlasy postrádají lesk, jsou matné, hrubé na dotek a špatně tvarovatelné. Vyznačují se křehkým vlasovým vláknem, jež má tendence se lámat či třepit. A tak je jasné, že vyžadují speciální pozornost.


Suché vlasy potřebují především jemnou péči, která jim dodá ztracenou hydrataci a vrátí krásu. Takovou je i Garnier Macadamia Hair Food.

Především je nutné dodat jim ztracenou hydrataci, a to nejen prostřednictvím pečujících přípravků, ale také změnou životního stylu. Na kvalitě vlasů se totiž podepíše kdejaká chyba v jídelníčku, ale i stres a vyčerpávající životní tempo, nedostatek spánku. Správnou výživu dodá suchým a nepoddajným vlasům například špenát, brokolice, mrkev či slunečnicová semínka.

Křehké a lámavé vlasy zase posílí zvýšený přísun vitaminu H, který se nachází například v celozrnných obilovinách, játrech nebo třeba v rýži. Důležité pro výživu vlasů jsou také staré známé omega-3 mastné kyseliny. Ty najdete především v mastnějších rybách, jako jsou tuňák, makrela nebo sardinky, ale také v oříšcích. A jako to platí u péče o zdraví obecně, vyhýbat byste se měli kouření, přemíry alkoholu i neopatrné konzumaci kofeinu.

Síla makadamiového oleje

Naše testerky, které trápí suché a nepoddajné vlasy, jim mohly dopřát vzpruhu v podobě Garnier Macadamia Hair Food, masky, kondicionéru a bezoplachové péče v jednom. Jak byly spokojené?

„Péči jsem vyzkoušela na dovolené, kde byly moje promelírované vlasy po dobu 14 dní vystavené sluníčku a slané vodě. Tato péče jim vrátila lesk, pěkně je vyživila. Vlasy nejen vypadaly hebčí a lesklejší, navíc i příjemně voněly. Určitě doporučuji a rozhodně si ji koupím,“ napsala testerka lolap.

„Po návratu z dovolené na mě čekal balíček s maskou, která mě příjemně překvapila v mnoha ohledech. Už třeba jen tím, jak je balení velké. Myslím, že mi vydrží tak na půl roku, a to si vlasy myju obden. Jinak se mi moc líbí vůně a hlavně to, jak funguje. Dá se používat jako kondicionér, maska i bezoplachová péče. Tu já už tak nějak ze zásady nepoužívám, ale jako maska se mi přípravek vážně osvědčil. Vlasy byly krásně poddajné, a to i ty moje vlnité, které jinak létají každý vlas jinam, atd. To se už po použití masky nestalo. Určitě budu používat dál, přidala se testerka anischka.


Garnier Macadamia Hair Food měl u našich testerek se suchými a nepoddajnými vlasy úspěch.

„S tímto produktem jsem byla spokojená. Využila jsem hned všechny tři možnosti použití. Jako první jsem zkusila bezoplachovou péči, vlasy jsem měla doopravdy jemné, když jsem se dotkla vlasů, tak jsem byla překvapená, jak bezoplachová péče zjemňuje. Když jsem Garnier Hair Food použila jako kondicionér, byla jsem uplně paf z toho, jak mohu vlasy nádherně rozčesat a bez zacuchání.A na závěr použití jako maska - vlasy mám dost zničené a mohu říct, že po pár použitch jsem viděla na vlasech jejich sílu, tudíž pomáhá i na hydrataci. S tímto produktem jsem nasmíru spokojená, jeho vůně je také báječná a hlavně dlouhodobě vydrží,“ chválila testerka Renattka.

„Garnier Hair Food mě oslovil hned na první pohled - tak velké balení nemám šanci spotřebovat! A ta vůně, která ve vlasech drží cely den po umytí, je naprosto úžasná. Vlasy suché jako sláma jsou minulostí, použití masky spolu s bezoplachovou péčí jsou to pravé ořechové, tedy vlastně makadamiové. Výrobek mě opravdu nadchl, vlasy jsou lesklé a září zdravím. Hlavním důvodem mého nadšení je pocit stále čistých vlasů, a to i po použití masky a bezoplachové péče. Vlasy prostě nejsou mastné. Většina vyživujících přípravku mi vlasy vždy zatížila, a tak objem byl pryč. Myslím, že se tento výrobek opravdu povedl, a celá řada Hair Food na mě působí opravdu účinným a věrohodným dojmem. Přírodní ingredience jsou třešničkou na dortu opravdu do detailu zpracovaného produktu,“ neskrývala nadšení testerka Zuzanka_5.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat