Skutečně nejkrásnější období v životě ženy. Užijte si ho v padnoucí módě

05.11.2018 | Krása a móda

Těhotenství se často přezdívá „nejkrásnější období v životě ženy“. Jenže občas se může při pohledu na těhotenské oblečení v běžných obchodech zdát, že si výrobci představují, že si budeme připadat krásné v beztvarých pytlech. Jaká móda vám bude skutečně slušet?

Tytam jsou doby, kdy se těhotná žena snažila ze všech sil rýsující se bříško schovat v šatech podobných menším stanům. Dnes máme naštěstí spoustu možností, jak svůj „požehnaný stav“ zvýraznit, ale i lehce zamaskovat. Ve specializovaných prodejnách a e-shopech si navíc můžeme snadno vybrat oblečení na každou příležitost. Pohodlné šaty do práce, slavnostní třeba na koncert nebo do divadla, kalhoty a bundičku na procházku nebo třeba dres na těhotenskou jógu.

Kvalitní, padnoucí, pohodlné

Obchodem, kde najdete kvalitní a hlavně slušivou módu pro těhotné, je Móda TaLeTi, specializovaný butik se stylovou těhotenskou módou. Butik Móda TaLeTi najdete nejen na internetu, ale přesvědčit se o kvalitě, kterou nabízí, můžete i v kamenné prodejně, již najdete v Galerii Šantovka v Olomouci (v 1. patře, vedle klavíru).

Těhotenská módá, kterou TaLeTi nabízí, se dokonale přizpůsobí měnícím se křivkám v průběhu těhotenství. Navíc ji oceníte i v týdnech a měsících poté, co se děťátko narodí a vaše postava bude potřebovat ještě nějaký čas, než se vrátí do „původního stavu“. Ostatně také baculky najdou v butiku Móda TaLeTi kousky, které jim dokonale padnou!

Každá žena touží v období těhotenství po opravdovém komfortu, a proto vyžaduje pohodlné oblečení, které jí toto období života usnadní. TaLeTi nabízí kvalitní stylovou těhotenskou módu používající vždy jen ty nejlepší a nejkvalitnější materiály s vysokým obsahem vláken elastanu, díky čemuž je těhotenské oblečení velmi pohodlné, praktické a funkční zároveň.

Kromě klasického těhotenského oblečení v butiku i e-shopu najdete také těhotenské spodní prádlo (včetně kojících podprsenek), ale také speciální silonky nebo noční košilky (těhotenské i kojící), jež jsou nejen praktické, ale také velmi ženské a sexy.

Podzim plný elegance

Vzhledem k tomu, že podzimní počasí nejspíš už zcela převzalo vládu, a tak nás čekají sychravé a chladné dny, řada těhotných žen řeší šatník na podzim a zimu. Nechcete nic podcenit a přemýšlíte, jak překlenout toto krásné, ale teplotně poměrně zrádné období, jakým podzim bezesporu je? Nebo chcete být na zimu připravená v předstihu? Pak si jistě vyberete na e-shopu TaLeTi nebo v olomoucké kamenné prodejně z podzimní kolekce přesně takový outfit, který se snadno přizpůsobí nejen vašemu rostoucímu bříšku, ale i ostatním partiím, které v průběhu těhotenství prochází mnoha změnami.

Nabídka z kolekce podzim/zima 2018/2019 je velmi pestrá a obsahuje výborně kombinovatelné kousky v mnoha barevných provedeních (od světle šedé, tmavě šedé, pudrové přes výraznou růžovou, oranžovou, až po tmavě modrou a černou barvu). Zajímavé detaily, jako jsou například umně vytvořené výstřihy, projmutí a průvleky na tkaničku, a nejrůznější vzory od aktuálních proužků, puntíků přes květiny až po geometrické vzory umístěné tak, aby podtrhly přednosti vaší postavy, jsou samozřejmostí, stejně jako propracované střihy. Díky kombinaci všech těchto aspektů je Móda TaLeTi skutečně vhodná na různé příležitosti.

Přesvědčte se o tom na vlastní oči v e-shopu modataleti.cz

Již brzy budete moci na Bety.cz soutěžit o vouchery na nákup těhotenského oblečení v butiku Móda TaLeTi!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat