Co stojí za tajemstvím dokonalé pleti Meghan Markle. Inspirujte se

Ovesné vločky s teplou vodou, lžící kokosového oleje a lžící medu jsou výtečnou snídaní na začátku aktivního dne. A nejen to. Vévodkyně ze Sussexu alias Meghan Markle si tuto směs plácá na obličej. Maska ji zbavuje odumřelých buněk, dokonale vyživuje a zvláčňuje.

„Domácí masky na obličej jsou úžasné a já je plně podporuji. Snadno se připraví, jsou levné a naprosto můžete řídit to, jaké ingredience si na obličej nanášíte, což je důvod, proč je miluje většina mých klientů,“ tvrdí Nichola Joss, kosmetička, k jejímž klientkám patří právě vévodkyně ze Sussexu.

Ta si prý oblíbila také pleťovou masku z kokosového oleje a kurkumy, která pleť dokonale vyživí, zvlhčí, a navíc omladí antioxidanty ze žlutého indického koření, které má protirakovinné účinky.

Maskou to nekončí

Ovesné vločky můžete pro svou krásu využívat i jinak než jen jako masku. Počasí venku není žádná hitparáda, proč si tedy na zahřátí nenapustit vanu a nezapálit vonné relaxační svíčky?

Až svůj plán na příjemně strávený večer začnete realizovat, nezapomeňte rozemlít hrnek vloček a celý jeho obsah přesypat do plátěného sáčku. Ten zavěste buď přímo pod kohoutek, nebo ho jednoduše nechte „plavat“ ve vodě společně s vámi. Levný a šikovný přídavek poskytne úlevu od svědivých ekzémů a vyrážek, dodá hydrataci a přispěje k detoxikaci kůže.

Hrubá, ale ne příliš tvrdá struktura navíc dělá z ovesných vloček vynikající přírodní peeling. Ten uvolní shluky odumřelých buněk, vyčistí póry, předejte černým tečkám a celkově zlepší kvalitu pokožky. Stačí smíchat obilný poklad s trochou vody a získanou pastou si jemně masírovat obličej – nejlépe jednou týdně.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat