Objem řas jako mrknutím oka: 6 řasenek, se kterými v zazáříte!

Pokud jde o řasy, těch není nikdy dost. My všechny chceme ty nejkrásnější, nejhustší a tak rychle, jak je to jen možné... a při všech našich aktivitách!

Když chceme udělat velký dojem, zaměříme všechnu pozornost na své oči. Řasenka okamžitě neuvěřitelně prodlouží řasy. A když řasy vypadají takto sexy, je nemožné si jich nevšimnout! Nepotřebujeme už prakticky nic dalšího, jsme to prostě jen my… a naše sexy dlouhé řasy! Jak ale vybrat tu, která by byla nejvhodnější právě pro vás?

Co když vám řasenka může nabídnout přirozeně delší a plnější řasy? Co když mohou být vaše řasy aktivně posilovány a prodlužovány s každým jejím použitím? Co když mohou být vaše řasy okamžitě krásnější a zároveň posílené každým dalším použitím řasenky? Pořád se ale nemůžete rozhodnout a bloudíte bezmocně po drogeriích? Nebo se naopak snažíte vydolovat ze své staré řasenky to, co v ní ještě zůstalo a bráníte se nové?

Rozhodly jsme se vám podat pomocnou ruku!

Čtyři naše radaktorky a dvě čtenářky vybraly z obrovského množství šestici řasenek, bez kterých by ony "nedaly ani ránu". Na své si přišly jak milovnice efektu umělých řas, tak i ty, které sázejí vše na přirozenou krásu. Přečtěte si jejich hodnocení.

Neuvěřitelný objem řas jako mrknutím oka!

Big & Beautiful BOOM

Vytvořte si neuvěřitelně objemné řasy jedním mrknutím oka s voděodolnou řasenkou. Řada Big & Beautiful BOOM vám díky jedinečnému kartáčku a unikátnímu krémovému složení zaručí až 10x větší objem jako lusknutím prstů. Řasy budou vypadat nádherně plné již při prvním nanesení. Kdyby uměl pohled zabíjet, naše bohaté řasy by byly smrtelné.

Hodnocení redaktorky Nicol: Řasenka má dosud největší kartáček od Astor, jehož super dlouhé štětinky zachytí a pokryjí barvou každou řasu rychleji, zároveň je oddělí a nezanechají žádné žmolky. Ve voděodolné variantě vydrží řasenka na řasách při všech aktivitách.
Řasenka Astor Big & Beautiful BOOM Waterproof, 219 Kč

Rozehrajte to ve velkém!

Big & Beautiful Play It Big

Chcete znát tajemství krásného sexy vzhledu Heidi Klum? Rozehrajte to ve velkém! Zvýrazněte své řasy tak, aby je nikdo nepřehlédl!

Hodnocení čtenářky Báry z Prahy, 29 let: Tahle řasenka je jako lahvička plná maličkých falešných řas! Patentované složení řasenky precizně přiloží nastaví černá vlákna na jednotlivé řasy a rovnoměrně se rozprostře od kořínků až ke konečkům. Tím dodává vzhled přirozeně dlouhých, plných řas. Řasy vypadají jako by se rozprostřely a znásobily. Velkou výhodou je design řasenky nápadné balení, zbarvené do korálově růžové, kterou doplňuje okouzlující zlatá ručně psaná grafika, není možné přehlédnou v žádné kabelce. Řasenka je navíc vhodná i pro uživatelky kontaktních čoček.
Řasenka Astor Big&Beautiful Play It Big, 219 Kč

Připravte se na novou délku řas

Lash Accelerator

V reklamní kampani na řasenku Lash Accelerator září tvář značky RIMMEL London, herečka a zpěvačka Zooey Deschanel. Oslňte všechny, stejně jako ona, svými pohádkově dlouhými a neuvěřitelně zesílenými řasami.

Hodnocení redaktorky Zorky: Jednoduše řečeno, tahle řasenka ztělesňuje všechny vaše sny o přirozené kráse. Během chvilky můžete získat pohádkově dlouhé řasy a to díky přelomovému složení obsahujícímu exkluzivní komplex podporující růst řas pro nádherně dlouhé a neobyčejně silné řasy. Řasy okamžitě vypadají až o 80 % delší. A co víc, při pravidelném používání vypadají plnější a silnější.
Řasenka Lash Accelerator od RIMMEL London, 189 Kč

Chic řasy za pár kaček!

Lash Millionaire Chic

Pozvedněte své řasy na další stupeň luxusu. Řasenka Lash Millionaire je nyní ještě lepší a získat skvělý vzhled ještě jednodušší!

Hodnocení čtenářky Marcely z Kladna, 36 let:
Pokud si myslíte, že vaše obyčejná řasenka je černá, pak jste ještě nikdy nevyzkoušela Lash Millionaire Chic. Vaše řasy se rázem změní ze všedních na výjimečné. Intenzivní černá barva dodá pohledu zcela novou dávku smyslnosti! Exkluzivní objemové složení, obohacené o kolagen a hedvábí, vykouzlí řasy smyslně husté, skvěle zvýrazněné a zdravě vypadající.
Řasenka Lash Millionaire Chic, 89 Kč

Skandální odhalení

Scandaleyes

Řasy se dostaly na šokující novou úroveň. Dosáhnout skutečně skandálních řas nyní zabere pouhou minutu.

Hodnocení redaktorky Kristýny: Zapomeňte na umělé řasy a využijte svou přirozenou krásu. Získat plné svůdné řasy je jednodušší díky robustnímu kartáčku a inovativnímu složení, které zachytí každou, i tu poslední řasu. Dokonce i ty nejjemnější a nejmenší řasy se stanou nepřehlédnutelnými. Pochlubte se skandálním množstvím svých řas. Nádherně vytvarované, plné a neuvěřitelně objemné k absolutní dokonalosti. Nespokojte se s ničím menším. Staň se součástí revoluce řas!

Řasenka obsahuje unikátní složení obsahující extra dávku kolagenu pro plné, bezchybně vytvarované řasy a extra dávku keratinu pro silné, zdravé, nádherné řasy.
Řasenka Scandaleyes od RIMMEL London, 189 Kč

Pohádkové řasy

Studio Lash Volumythic

Nejlepší kosmetické produkty jsou ty, díky nimž vypadáte neuvěřitelně, jinak, výjimečně… ale nikdo nemůže přijít na to, proč.

Hodnocení redaktorky Pavly: Značka miss sporty je dlouhodobě určena především dívkám, které si zamilují křiklavou žlutou s elegantními nápisy. Část tajemství této řasenky je skryta v kartáčku. Speciálně zakřivený silikonový kartáček fantasticky oddělí každou řasu a dodá jí přesnou dávku černé. S řasenkou si vykouzlíte ten nejvíc sexy vzhled, jaký jste kdy chtěla.

Důležité upozornění pro dívky: miss sporty nenese odpovědnost za následky způsobené působením této řasenky. Okouzlení chlapci budou jen ve vašich rukou… takže holky, buďte zodpovědné!
Řasenka Studio Lash Volumythic od miss sporty, 73 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat