Výběr oblečení do práce může být v zimě trochu oříšek

Pletené pouzdrové šaty, lehký kašmírový svetr nebo kostkované kalhoty. Podle módních expertů se z těchto kousků dá poskládat stylová „pracovní uniforma“, která sluší a hlavně zahřeje!

Sestavit stylový outfit bývá v lednu či únoru obecně trochu náročnější. A vůbec, když se člověk chystá do práce! Oblečení, které by spolehlivě zahřálo po cestě do ní, by třeba v kanceláři nemuselo působit příliš reprezentativně. Jak se přizpůsobit rozdílným klimatickým podmínkám a netratit při tom ani trochu elegance?

Kabát, to je základ

Nepostradatelný zimní kousek? Tím je určitě dlouhý vlněný kabát, který před nepříznivým počasím ochrání. Nebojte se investovat do kvality, tady není prostor pro kompromisy! Synonymem oversize kabátu je nadčasovost, takže v něm budete trendy dnes, stejně jako v nadcházejících sezonách. Zvolíte-li ten černý, můžete k němu obléknout bílý rolák a doplnit ho kostkovanými kalhotami. Celý model pak ještě ozvláštní výraznější vzorovaná kabelka.

Svetr ano, ale pozor na materiál

„Pokud jde o jemné a sofistikované svetry, ty z bavlny vás rozhodně nezahřejí. Dejte raději přednost kašmírovým. V případě hlubšího výstřihu se dají krásně zkombinovat s jednoduchou bílou košilí, z čehož vznikne působivý a hlavně variabilní outfit,“ doporučuje americká zakladatelka úspěšného blogu o módě Kat Griffin.

Zaměřeno na šaty

Co může být v dámském šatníku atraktivnějšího než stylové pouzdrové šaty? Vzhledem k aktuálnímu ročnímu období oceníte zejména ty pletené, ke kterým budou dokonale pasovat vyšší kozačky. Výše jmenovaná specialistka je toho názoru, že ideální zimní barvou šatů je tmavě šedá, olivová, temně fialová nebo námořnická modrá. Ale co pod ně, aby kolena nenastydla?

Chce to klid a nohy v teple

„Jednobarevné, zejména pak černé punčochy jsou vždycky správnou volbou. Nikdy totiž nezklamou. Nápadnější odstíny a vzory jsou také v pořádku, ovšem pouze za předpokladu, že máte namířeno do méně formálního pracovního prostředí,“ upozorňuje bloggerka Kat Griffin.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat