Zastavte padání vlasů včas! Tahle kúra pomáhá už za 5 týdnů

Zdravá pokožka ztrácí denně 30 – 100 vlasů. Pokud při mytí nebo česání vlasy padají mnohem více, než je obvyklé a na hřebenu zůstávají i celé chomáče vlasů, je něco v nepořádku. Když jeden vlas vypadne, na jeho místě vyrůstá další. Problém vzniká ve chvíli, kdy je vlasová cibulka neaktivní a nový vlas již nevyprodukuje. Následuje strach z každého dalšího česání a hrůza z vypadlých vlasů, které se povalují po celém bytě.

Pokud i Vás potkalo nadměrné padání vlasů, nezoufejte. V dnešní době je možné tento problém řešit poměrně efektivně. Vysvobozením může být sérum proti padání vlasů Renokin. Tento přípravek plný živin a účinných látek dokáže nadměrné padání zastavit v průběhu 4 až 6 týdnů a také napomáhá růstu vlasů nových.

Jak sérum proti padání vlasů funguje?

Renokin obsahuje kombinaci biomimetických peptidů, vitamínů a přírodních výtažků. Peptidy mají podobné účinky jako růstové faktory, které se v lidském těle objevují přirozeně. Tyto látky dokáží obnovit aktivitu vlasových váčků a tím podpořit růst nových vlasů. Díky svým účinkům také revitalizují pokožku hlavy a správná aplikace séra zajišťuje její prokrvení. Přípravky Renokin navíc používají speciální technologii nanokapslí, která dokáže účinné látky transportovat přímo k buňce a díky tomu zaručí, že fungují na správném místě. Renokin navíc mohou používat i ženy v obdobní těhotenství. 

Kdy a jak sérum používat?

Umyjte si vlasy šampónem pro revitalizaci vlasů. Můžete použít např. šampon Renokin, který připraví vlasy a pokožku hlavy pro dokonalé vstřebání aktivních složek z následně aplikovaného séra. Na umytou pokožku hlavy naneste sérum proti vypadávání vlasů Renokin. Nejdříve ale roztok jemně protřepejte. Nastříkejte na cílovou oblast pokožky hlavy a jemně vmasírujte konečky prstů. Po použití roztok nesmývejte. Nanášet můžete každé ráno i večer. Není však třeba si pokaždé hlavu znovu mýt.

Kde a za kolik Renokin koupit?

Ideálně přímo u distributora, tedy www.medaprex.cz, což je eshop s různými unikátními přípravky na omlazení.
Cena Renokinu je 1390,- Kč, což se může zdát dost, ale vzhledem k faktu, že vám  balení vystačí na dva až tři měsíce, není to tak hrozné a vychází to asi na 18 Kč/den.

Přejeme delší a zdravější vlasy ;)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat