Šátek je skvělým všestranným módním doplňkem

Vázat si šátek jenom kolem krku? Tak jistě, běžná praxe. Ale není to škoda? Proměňte ho ve stylové pončo, trendy kravatu, praktický pásek nebo originální ozdobu kabelky. Fantazii se meze nekladou! A zvláště, když jde o módu.

V encyklopedii bychom se dočetli, že šátek je praktický předmět denní potřeby, který primárně slouží jako pokrývka hlavy s ozdobnou funkcí. Tím se vlastně pomalu a jistě dostáváme k jeho všestranné módní využitelnosti a nezbytné potřebě mít ho v šatníku. Jak, kde a na čem ho budete chtít nosit?

Pončo s uzly

Jedná-li se o tkaninu větší velikosti, můžete si z ní klidně vytvořit hřejivou halenku nebo pončo. Ostatně, koho už někdy náhlá změna počasí tak trochu nevytrestala? Stačí udělat uzel vzadu na krku a další v oblasti bederní páteře. Chlad ani studený vítr si na vás nepřijde!

Pásek

Co by stalo, kdybyste zmíněný kousek jednoduše provlékli mezi poutky kalhot či sukně, a to třeba i na „střídačku“? Pak by vznikl stylový pásek, který lze doplnit jakoukoli sponou, kroužkem, stužkou i pentlí. Nebojte se být kreativní a použijte to, co máte po ruce. Přímo se nabízí náramek, který už léta nenosíte. Anebo prstýnek, jehož dárce neodhadl vaši velikost. Alespoň tyto šperky najdou užitečné uplatnění. Ne?

Kravata

Kravata byla dlouho doménou mužů. Vše se ale změnilo ve chvíli, kdy se přišlo na to, že sluší i něžnému pohlaví. Ve svém šatníku ji bohužel nemáte? Čemu to vadí? Uvažte si kravatu z šátku. Bude se skvěle hodit nejen k elegantní košili, ale i saku, slabšímu svetru a obyčejnému tričku.

Šmrncovní ozdoba kabelky

Šátkem můžete originálně zkrášlit i kabelku, která během několika pouhých vteřin získá zcela nový vzhled. Omotejte jím jedno držadlo nebo obě, a to po celé délce. Kolik barevných šátků doma najdete, tolik vlastně získáte neokoukaných tašek! V případě praktických a stále vyhledávanějších batohů to samozřejmě platí také, i jejich popruhy a poutka se nechají spoutat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Vepřová pečeně

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat