Krásná pleť potřebuje výživu především zevnitř

Toužíte po krásné pleti, ale nevíte, jakou cestou se k ní vydat? Pak si rozhodně přesvědčte následující tipy! Jsou účinné a velmi jednoduché.

Když dojde na téma krásy a krásné pleti, má asi každá žena svoje tajemství a triky, díky kterým vypadá ještě lépe. A my se samy sebe potom ptáme: Jak asi dělá ty perfektní oční linky? Jak to, že se její vlasy vždycky tak krásně lesknou? Nebo co dělá pro tak krásnou pleť? Právě náš obličej a vlasy jsou to první, co lidem padne do oka. Je proto pochopitelné, že si mnoho žen právě takovou nádhernou pleť přeje. Jaké tipy jsou přitom důležité a co opravdu musíte vědět?

Pro krásnou pleť je nutných hned několik věcí – nejenom správná péče. I vhodné každodenní návyky, strava, životní styl a v neposlední řadě také geny hrají svoji velkou úlohu při tom, jak naše pleť vypadá. Ale s několika málo triky pomůžete i vaší pleti k větší záři.

Pečovat, ale správně!

Při péči o pleť je velmi důležité zvolit si ty správné výrobky, které právě vaší pleti budou vyhovovat. Většinou je více než rozumné používat vždy výrobky z jedné řady, protože pak se k sobě obsažené látky hodí. Důležitá je samozřejmě ranní a večerní očista obličeje, a to nejen vodou, která zcela nesmyje make-up, maz a další nečistoty. Vhodně také působí obličejová masáž. Podpoříte tak prokrvení, pleť bude více vypnutá a také make-up vydrží déle. Čas od času se doporučuje peeling pro odstranění odumřelých buněk. A nutné je také denně umývat a dezinfikovat všechny nástroje, které v péči o pleť používáte.

Krása vychází zevnitř

Asi to všichni tušíme: pleť nestárne jenom na povrchu, proto je důležitá péče i zevnitř. Kosmetické přípravky působí ale většinou jenom zvnějšku, ale právě výživa hlubších vrstev kůže je pro krásnou pleť zásadní. A není k tomu potřeba ani žádné drahé procedury. Řešení přinášejí nápoje s kolagenem a kyselinou hyaluronovou.

Záleží na stylu 

Spánek je na krásu – proto ne nadarmo přikládá mnoho z nás zkrášlujícímu spánku takovou váhu. Během nočního klidu se obnovují buňky a díky tomu ráno vypadáme svěže a zdravě. Nedostatek spánku se tak na našem vzhledu odrazí velmi negativně – a to nejen kruhy pod očima. Ale pro krásnou pleť není důležitý jenom spánek. Základní je zároveň zásobit tělo dostatkem tekutin. Ty pomáhají při prokrvení a okysličení pleti, která pak září zdravím.
Ale naší pleti prospívá i vhodná strava. Potraviny bohaté na betakaroten působí proti volným radikálům, vitamin C je skvělý pro podporu tvorby kolagenu a zinek přispívá k ochraně buněk před stresem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat