Obyčejné kousky šatníku vyvolají neobyčejný obdiv

Bílé tričko, džínsy nebo oversized svetr. Že s tímhle moc parády neuděláte? Právě naopak. Neexistuje příležitost, na kterou byste si tohle oblečení nemohli vzít!

I zdánlivě obyčejné věci mohou vytvořit stylový a trendy základ vašeho každodenního oblékání. Nevěříte? Na které kousky nedají stylisté dopustit, a to bez ohledu na roční období i tělesné proporce? Tyhle jsou prý nadčasovou nutností!

Nepodceňujte bílé tričko

Bílé tričko? Jeden by řekl, že je to přesně to, co „neurazí ani nenadchne“. Jenže jeho všestrannost je úžasná! Dá se nosit pod svetrem, košilí, rozevlátými šaty na ramínka, bundou i sakem. Nebo samozřejmě jen tak samostatně, a to ležérně zastrčené do kalhot.

„Tričko téhle neutrální barvy je základním kamenem šatníku a měl by ho mít každý. Vypadá totiž skvěle naprosto k čemukoli. Navíc je levné a snadno dostupné. Lze ho přizpůsobit různým příležitostem. Nikdy si v něm neuděláte ostudu,“ vychvaluje zmíněné oblečení šéfredaktorka jistého nejmenovaného módního časopisu Charlie Bell.

Džínsy nikdy neomrzí

Vynález v podobě modrých džínsů má na svědomí německý židovský imigrant žijící ve Spojených státech Levi Strauss (vlastním jménem Löb Strauss). Na počátku své éry byly džínsy pouze pracovním oděvem, který odolá i drsným podmínkám. V dnešní době se ročně vyrobí dvě miliardy kusů a každou vteřinu si někdo jedny koupí. Tyhle kultovní kalhoty zkrátka nikdy nevyjdou z módy! Klíčem je podle stylistů najít ten správný styl, který se k vám bude hodit. Úzké nebo široké? S vyšším či nižším pasem? Kratšími nohavicemi? Rozšířenými? Nabídka je opravdu pestrá. Stačí si jen vybrat a užít si jejich rozmanitou kombinovatelnost.

Oversized svetr. Pohodlí, které zahřeje

Lehký a vzdušný oversized svetr unosíte na jaře, v létě, na podzim v zimě. Nenápadně a přitažlivě v něm odhalíte rameno. V případě potřeby, třeba při nepřízni počasí, zase zachumláte ruce do rukávů. Jeho volný střih umožňující vrstvení z něj dělá žhavý kousek na pracovní poradu, večeři s přáteli i romantickou schůzku s partnerem. Ať už si k němu vezmete pohodlné kraťasy, sukni nebo legíny, všechno je přijatelné, všechno je povolené!

Zdroje: womanandhome.com, thefoxandshe.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat