Návrhářkou roku je Stella McCartney. Oblékla byste její modely?

Rok a půl po svatbě prince Williama už Británie není omámena krásou šatů jeho manželky Catherine z dílny Alexander McQueen, které navrhla Sarah Burton. Ta byla také loni kvůli tomu zvolena britskou návrhářkou roku. Letos ale země žila londýnskou olympiádou, na níž se britská reprezentace ukazovala v dresech navržených Stellou McCartney. Letos je tak britskou návrhářkou roku dcera slavného "brouka" Paula McCartneyho.

Ceny uděluje britská edice magazínu Harper´s Bazaar a titul Nejlepší britská návrhářka roku si odnesla z galavečera právě Stella McCartney.

Jedenačtyřicetiletá designérka a matka čtyř dětí si pro titul přišla do londýnského hotelu Claridge´s, v němž magazín galavečer pořádal.

K bilancování mezi mateřstvím a prací na večírku uvedla: „Upřímně to není snadné a je velmi praštěné předstírat, že to snadné je... Někdy to nedávám. Spávala jsem jen čtyři hodiny denně, protože jsem měla zpoždění se zakázkou, ale musela vstávat brzy s dětmi, pak taky nejsem nejlepší máma a nejlepší kolegyně v práci.“

Inspirací roku byla zvolena módní veteránka a punkerka Vivienne Westwood.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat