Kosmetika Yves Rocher vás omladí už po čtyřech týdnech

06.09.2021 | Krása a móda

Máte rádi přírodu a všechny její úžasné rozmanitosti? Pak by vás i vaši pleť mohla oslovit řada Elixir Botanique od společnosti Yves Rocher, která omlazuje, regeneruje a hydratuje ekologickým způsobem. Přihlaste se do našeho testování a dopřejte si luxus šetrné kosmetiky!

Může jít krása ruku v ruce s ekologií? Možná to vypadá jako těžký oříšek, ale Yves Rocher dokazuje, že možné je všechno. Tato společnost již 60 let objevuje svět přírody, v jejímž bohatství hledá a nachází řešení každičké kosmetické nedokonalosti, která trápí nejen ženy, ale i muže.

V souladu s tím, co je třeba chránit

K tomu využívá rostliny, jež si sama pěstuje na 60 hektarech polí, a to ve francouzské obci La Gacilly. Zbytek ingrediencí pochází od pěstitelů z celého světa, ovšem pouze od těch, kteří stejně jako společnost Yves Rocher ctí přírodní zákony a zaručují obnovitelnost zdrojů. Výsledkem je čistá a výživou nabitá kosmetika, jež je šetrná nejen k pleti, přičemž respektuje všechny její potřeby, ale i k životnímu prostředí.

Buďte s námi eko!

Je vám taková filozofie sympatická? Zkuste ji z myšlenek přesunout přímo na svou tvář. Vždyť testování produktů Yves Rocher právě začíná! Pro 30 testerek připravujeme balíček, v němž jsou hned čtyři zkrášlující produkty. A protože testování je malý křest ohněm, bylo by fajn, kdyby tyto přípravky okusil někdo od 20 do 50 let, kdo žije ve větším městě. Smog, prach, nečistoty i výfukové plyny každý den vystavují pokožku velké zátěži a způsobují její předčasné stárnutí. Tato kosmetická řada od Yves Rocher je detoxikační, tudíž se o jejích schopnostech nejlépe přesvědčíte v těch nejtěžších podmínkách. Co všechno je ve hře?

Denní regenerační péče pro zachování pružnosti

Detoxikační kúry jsou alfou i omegou krásy. Všechny škodliviny, jež na vás během dne zákeřně útočí, bojkotují tvorbu kolagenu, který zpomaluje tvorbu vrásek a zachovává pleť pružnou, elastickou, zářivou a sametově hebkou. K důkladné očistě se báječně hodí Denní regenerační péče pro zachování pružnosti - kůži hloubkově čistí, hydratuje, vyživuje a hlavně chrání před nepříznivými vlivy. S každým jeho nanesením jdete vstříc mladistvé vizáži, díky níž se budete cítit vitálně a sebevědomě. Mimochodem, s pomocí tohoto produktu se jemných vrásek zbavíte již po měsíci! Cena je 990 Kč.

Posilující a ochranné sérum k ještě rychlejší regeneraci

Abyste si ochranu před toxiny a volnými radikály pojistili ještě víc, zahrňte do běžné denní péče i Posilující a ochranné sérum. Díky přírodním výtažkům z ekologicky pěstovaných rostlin, jež se mohou pochlubit vysokým podílem antioxidantů, zesiluje regeneraci i odolnost pokožky, která pak snáze odolává vnějším nečistotám i stresu. Hodnota tohoto produktu je 990 Kč. Možná vás teď napadá, že o kůži je třeba pečovat i po západu slunce. A máte pravdu. Představujeme vám tedy další produkt, který se vám jistě zalíbí.

Intenzivní noční péče

Pro pleť vystavenou stresu i aktivnímu způsobu života je vhodná i noční péče s názvem Intenzivní noční péče. Dodá potřebnou a nepostradatelnou hydrataci, zatímco podpoří pružnost i obnovu kožních buněk. Udělá to ale tím nejšetrnějším způsobem, a to tak, aby pokožka mohla dýchat a řádně se regenerovat. Jeho cena je 990 Kč. Ani další kosmetická zbraň u vás rozhodně nebude ležet ladem!

Rozjasňující roll-on na okolí očí

Říká se, že jeden pohled vydá za tisíc slov a oči jsou oknem do duše. Jenže co když se kolem nich začínají dělat vrásky, které přitahují nežádoucí pozornost? I na tenhle problém má Yves Rocher řešení! Je jím Rozjasňující roll-on, který se vejde i do té nejmenší kosmetické taštičky. Jeho hlavní předností však není skladná velikost, ale to, že viditelně redukuje vrásky již po čtyřech týdnech pravidelné aplikace. A stejně jako kolegové ze zelené řady Elixir Botanique chrání pleť před poškozením, jež nese odpovědnost předčasnou tvorbu kožních prohlubní. Cena je 590 Kč.

Další informace najdete na stránkách www.yves-rocher.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat