Cool dědeček předvádí šaty své vnučky. Tomu se říká nadhled!

Čínskou návrhářku Liou Tching navštívil v jejím butiku Jüe-kchou její 72letý dědeček Liou Čchien-pching právě ve chvíli, kdy rozbalovala nové zboží. Čilý děda si hned jedny šaty zkusil a nápad byl na světě. Modely své vnučky představil na největším čínském módním webu a ohlasy i prodej byly více než příznivé. Některé zákaznice psaly, že mu závidějí štíhlou figuru.

Číňan Liu Xianping totiž není jen tak nějaký dědeček. Hraje si na modelku a předvádí oblečení pro náctileté holčičky. Fotografie, které kolují po síti a staly se hitem, zachycují muže seniorského věku oděného do holčičkovsky růžových outfitů, krajkových podkolenek, kraťoučkých sukní a s kabelkou.

Na první pohled se může zdát, že jde o nějakou perverzní zálibu, ovšem všechno je jinak! Liu se jen snaží pomoci své vnučce v podnikání. A vypadá to, že vůbec nejde o špatný marketingový tah.


Tipli byste si, že se pod roztomilým oblečkem skrývá 72letý dědeček?
(Foto: Yuekou)

Liuova vnučka totiž provozuje internetový obchod s oblečením, a tak vznikl nápad na originální reklamní kampaň. Do modýlků určených spíše náctiletým dívkám oblékla právě svého dědečka. A tržby rapidně stouply.


Důchodce předvádí oblečení pro teenagerky! Je senzací na internetu.
(Foto: Yuekou)

Nelze se ovšem divit, když se podíváte na Liuovy fotografie pozorněji, je jasné, že se pro modeling nejspíš narodil. Ačkoli má na sobě dívčí oblečení, působí přirozeně, pózuje s lehkou elegancí a popravdě řečeno – postavu by mu mohla závidět leckterá modelka!



Netradiční reklama se vyplatila. Internetovému obchodu okamžitě stouply tržby
(Foto: Yuekou)

„Sám si vybral několik kousků, a dokonce se mi snažil radit, jak je zkombinovat! Nakonec nás napadlo, že by to mohla být zábava a začali jsme fotit,“ líčí začátky potěšená majitelka internetového obchodu a Liuova vnučka. Ohlasy na kampaň prý byly vesměs pozitivní a tento rozhodně netradiční dědeček má na internetu spoustu fanoušků.


Liu má postavu modelky a nelze mu upřít i předváděcí talent.
(Foto: Yuekou)

„Nevím, proč by mi mělo vadit, že mám ženské oblečení. Předvádění pro obchod pomáhá mé vnučce a mně už o nic nejde. Focení jsme si opravdu užili. Jsem už velmi starý, a tak je můj jediný cíl být spokojený,“ komentoval své působení v „modelingovém světě“ Liu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat