5 módních trendů z červených koberců: Tyhle kousky letos bodovaly!

Šaty, v nichž se hvězdy hudebního či filmového světa vydávají na červené koberce, se často stávají předmětem soudů módních redaktorů i fanoušků. A tak musejí celebrity vybírat opravdu opatrně. Jakými zajímavými trendy kousky hvězdy letos obohatily své šatníky?

Trend č. 1: Motiv hadí kůže

Komu slušel: Jennifer Lopez
Jak jej nosit: Krásná JLo vyrazila na červený koberec ve vysokých botkách se vzorem hadí kůže (značky Louis Vuitton). A nezklamala. Pokud se chcete nechat inspirovat, nezapomínejte, že tento motiv je sám o sobě tak výrazný, že by se neměl příliš kombinovat s dalšími vzory. Udělejte z něj spíše dominantu celého outfitu (což Jennifer u prvního modelu trochu porušila a ve stejném vzoru zvolila i šaty). Rovněž byste to s ním neměla přehánět – hadí kůže se nejvíce hodí jako motiv právě na boty (to ví i Jennifer Lopez, která si je velmi oblíbila – další jeji modely najdete v galerii), ale také třeba na kabelku nebo na šátek kolem krku.

Trend č. 2: Leopardí vzor

Komu slušel: Seleně Gomez
Jak jej nosit: Uznáváme, že leopardí vzor není žádnou extra horkou novinkou módních trendů, ale letos hrál velmi významnou roli. Obecně jsou zvířecí motivy hodně oblíbené, ovšem jako pro každý výrazný vzor i pro něj platí, že je třeba s ním zacházet opatrně. Aby nebylo „přeleopardováno“. Proto volte v tomto motivu pouze jeden díl outfitu (je jedno, zda top nebo kalhoty), výrazně bude působit i na botách či kabelce.

Trend č. 3: Černá kůže

Komu slušel: Salmě Hayek
Jak jej nosit: Oblečení z černé kůže ve většině z nás vyvolává asociace se sexem a vášní. Je u něho důležité dávat si pozor, abychom neskončili tak, že budeme připomínat spíše dominu nebo motorkáře (pokud to samozřejmě není úmysl). Dobré je proto kombinovat tento materiál s jinými. Pokud to nepřeženeme, budeme v černé kůži opradu sexy. Herečka Salma Hayek si do svého šatníku pro jistotu pořídila i rudé a krémové kožené šaty.

Trend č. 4: Botky v barvě pleti

Komu slušel: Penelope Cruz
Jak jej nosit: Lodičky nebo sandálky, jejichž barva nejvíce připomíná barvu vaší kůže, jsou poměrně žhavou novinkou. Možná na první pohled nezaujmou, respektive si jich člověk pro jejich zdánlivou nevýraznost nevšimne, ovšem mají dvě velké výhody – jsou univerzální (hodí se prakticky k jakkoli barevnému outfitu) a úžasně prodlužují nohy.

Trend č. 5: Umělé řasy

Komu slušel: Demi Lovato
Jak jej nosit: Ani umělé řasy nejsou nijak extra velkou novinkou, navíc nepatří mezi oblečení, ale přesto si své místo v žebříčku trendů zaslouží. Právě Demi ukázala, proč tomu tak je. Udělala z nich totiž dominantu svého make-upu, bez zbytečně dramatického líčení dosáhla úžasného vzhledu. Pokud se pro ně rozhodnete i vy, rozhodně to také s dalším líčením nepřehánějte! Spíše se snažte o co jinak nejpřirozenější vzhled. Dbejte na to, aby byly jednotlivé řasy od sebe pečlivě oddělené, a pokud máte světlé vlasy nebo hodně světlou pleť, můžete jejich dominantní vzhled zjemnit tím, na horní víčko aplikujete lehkou linku v přirozeně hnědém odstínu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat