Mít tělo jako Julia Roberts

Dodržuje Julia Roberts dietní pravidla, a pokud ano, jaká? Můžeme prozradit, že jistá pravidla dodržuje – aniž by přišla o požitek z dobrého jídla.

Málokterá hollywoodská kráska dokáže i po více než 30 letech ve filmovém byznysu uchvátit tolik lidí jako Julia Roberts. Je miláčkem všech a ve svých 54 letech ani zdaleka nepřemýšlí o tom, že by se vzdala kariéry. Herečka navíc téměř nestárne a za ta desetiletí se vzhledově změnila jen málo (1).

Ale jak to dělá? Kromě dobrých genů by jistě měl hrát roli i její pohybový a dietní plán (Julia cvičí čtyřikrát až pětkrát týdně!). Co má nejčastěji na talíři a jaká jednoduchá výživová pravidla dodržuje (2)?

Pravidla výživy podle Julie Roberts

Žádné přísné zákazy

Ti, kteří si některé potraviny zakazují, dříve či později zvýší svou touhu právě po těchto potravinách. Roberts proto jí, co chce, a občas si dopřeje něco sladkého. V rozhovoru pro americký časopis People prozradila, že miluje dobré sušenky. A svou zálibu v těstovinách také zdůvodnila mrknutím oka: "Proč se těstovin všichni bojí? Nikdy nám nic neudělaly a neměli bychom na ně být zlí." Nízkosacharidovou dietu by Julia nikdy nezvolila.

Rozmanitost na talíři

Kdo si však nyní myslí, že Julia Roberts vesele hoduje a každý den se krmí těstovinami a sušenkami, je na omylu. Místo toho přikládá velký význam vyváženým jídlům, která poskytují hodně bílkovin a jsou bohaté na vitaminy. Ke snídani má například ráda kváskový chléb s avokádem a vejci nebo domácí granolu, lesní plody a jogurt. K obědu si podle jejích pravidel můžete dát pečené artyčoky s polentou nebo filo koláče se špenátovou náplní. A k večeři najdete na stole lahodné pokrmy, jako je losos v zázvorové krustě s quinoou a čínskou zeleninou nebo mořský okoun s fazolovou salsou a chřestem.

Stravování je rodinná záležitost

Bezmyšlenkovitě jíst při sledování televize nebo hraní na mobilním telefonu Julia Roberts neumí. Je zastánkyní všímavého stravování a snaží se své děti naučit všechno, co o zdravém stravování ví. "Určitě se snažíme jíst ohleduplně," řekla jednou pro časopis InStyle. "Vždycky říkám svým dětem: Musíte dobré věci jíst, abyste dobré věci získali."

Zdroj: (1) www.cs.wikipedia.org/wiki/Julia_Robertsová, (2) www.freundin.de/gesunde-ernaehrung-3-regeln-julia-roberts







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat