Nejlichotivější sukně? Pouzdrové!

Úzký střih a délka nad kolena nebo těsně pod ně – pouzdrové sukně jsou nadčasovou klasikou, která nestárne. Jejich největší výhoda? Lichotí drtivé většině žen. Ano, i těm s výraznými křivkami.

Pouzdrové sukně už v módě figurují přes sedmdesát let, v posledních letech jsou ale více trendy, než kdy jindy. A není divu – dokážou totiž spolehlivě zdůraznit ženskou siluetu.

Kila navíc nejsou problém

Nejlichotivější jsou ty do pasu, které mírně potlačí bříško a délka nad kolena. Pouzdrové sukně pod kolena jsou sice velkým hitem, ale pokud nemáte výšku a postavu modelky, raději se jim vyhýbejte. Máte-li silnější spodní polovinu těla, dejte přednost tmavým odstínům nebo samozřejmě rovnou černé.

Velkou vychytávkou jsou sukně s černými bloky po stranách – působí zeštíhlujícím dojmem. Zatímco dámy, které netrápí přebytečná kila, si mohou dovolit vršek zakasat do sukně, pokud řešíte váhu, zvolte sukni s vyšším pasem a mírně volnější top, který necháte spadat přes sukni.

Pouzdrovky nejen do práce

Zatímco dříve byly často součástí byznys módy a působily tak trochu upjatě, v současné době získaly úplně jinou, často i ležérnější podobu. Nemusíte si je proto schovávat jen do práce, zejména ty bavlněné můžete klidně zkombinovat s obyčejným bílým tričkem a converskami. Využít můžete také ty potištěné nebo barevné, budou vypadat mladistvě a svěže.


Foto zleva: Pruhovaná sukně Lindex, info o ceně v obchodě // Šedá sukně F&F, info o ceně v obchodě // Sukně s květinovým vzorem Topshop, 1 250 Kč // Červená sukně s páskem F&F, info o ceně v obchodě // Modrá sukně Tamsin London, 590 Kč

Trendy: květiny i grafika

A které pouzdrové sukně jsou momentálně v kurzu? Největším trendem jsou rozhodně barvy a potisky. Jsou to hlavně květinové motivy, a to i v zimě, na jaře budou nově v kurzu grafické vzory.

Úžasně vypadá také krajka, obzvlášť pokud má podšívka jinou barvu a krajka tak krásně vynikne. Ta se vám bude hodit hlavně na večerní akce, rozhodně nezapomínejte na podpatky. Sukni krásně doplní saténový top a psaníčko.

Černou sukni můžete nosit spolu s košilí nebo halenkou do práce, stejně dobře ji ale můžete spolčit s rockerským trikem, rovnými kotníčkovými botami a doplňky s nýty. Černou sukni také krásně oživí rozparek.


Foto zleva: Sukně Lindex, info o ceně v obchodě // Komiksová sukně Topshop, 700 Kč // Černo-bílá vzorovaná sukně H&M, 899 Kč // Červená sukně s pruhy Reserved, 299 Kč // Vzorovaná sukně H&M, 599 Kč

ADRESÁŘ:

Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Tamsin London, www.tamsinlondon.cz
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Asos, www.asos.com
Esprit, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Stradivarius, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
pietro filipi, Václavské náměstí 14/778, Praha 1
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat