Jak zakomponovat do outfitu džínové šaty? Podívejte se na 3 šik způsoby!

01.06.2023 | Krása a móda

Pokud chcete jít letos tzv. s dobou, můžete vsadit na trendy džínové šaty. Že nevíte, jak je vkusně zakomponovat do outfitu? Nevadí, my vám to na následujících řádcích velmi rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi!

Džínové šaty a další denimové oblečení? Výborná volba!

Chcete-li být trendy, můžete klidně vsadit na celý denimový outfit. Denimová móda zkrátka frčí. K riflovým šatům tak můžete přidat i stylovou džínovou bundu. Outfit můžete doplnit riflovou taškou s módními sponami. Vsadíte-li na kovové detaily na šatech či na tašce, můžete je vkusně sladit i s vašimi zlatými nebo se stříbrnými šperky. Džínové šaty mohou disponovat nejrůznějšími dekorativními prvky. Může se jednat o obšité kapsičky, ale také o zdobené knoflíky. Dámy se letos blýsknou také s šaty, které budou mít v horní části lacly. Denimový outfit může mít i různé barvy. Už dávno jsou na trhu džínové oděvy v nejrůznějších barvách. V letošní sezoně budou in především přírodní a pastelové tóny. Oříšková, pistáciová i krémová barva džínového oblečení tak bude letos dobrou volbou i pro vás. Vsadit můžete i na černou a bílou variantu šatů. Tyto šaty pak lehce sladíte i s pestrobarevnými módními doplňky nebo se stylovými doplňky se vzory a s motivy. V letošní sezoně budou in ty zvířecí a květinové. Vždy tedy bude záležet na vás a na vašem jedinečném vkusu. Na trendy džínové šaty, ve kterých se blýsknete v letošní sezoně, se můžete podívat např. i tady: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/saty-a-overaly/dzinove-saty. Zde si přijde na své každá moderní žena.

Barevné džínové šaty a kožené doplňky? Skvělé řešení na večerní akce!

Na večerních událostech vám to bude slušet s barevnými džínovými šaty v kombinaci s koženou bundou a s koženými doplňky. Takto postavený outfit si můžete obléci na posezení s přáteli, ale také na večerní rande. Kožené doplňky dodají vašemu nočnímu outfitu s denimovými šaty patřičný šmrnc a eleganci. Volit můžete koženou dámskou kabelku, ale také hodinky s koženým řemínkem nebo kožený pásek. Využijte širokou nabídku kabelek Guess, ty mají trendy vzhled, a jistě tak vkusně zapadnou i do vašeho outfitu s denimovými šaty. Nezapomínejte na to, že by měly vaše kožené doplňky v denimovém outfitu ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit sjednotí a bude působit sourodým dojmem. Zmíněný outfit pak můžete doladit i koženou obuví. Jaké kousky letos pofrčí se dočtete v závěru článku.

Jakou obuv vybrat k outfitům s džínovými šaty?

K trendy džínovým šatům to bude chtít zvolit i trendy boty. V letošní sezoně budou v kurzu především mladistvé sneakersy. Ty můžete vybírat s plochou podrážkou, ale také na platformě. Ke kratším riflovým šatům si ženy oblíbily zejména modely kotníčkových sneakersů, které díky krátkému střihu šatů vyniknou v celé své kráse. K riflovým šatům se pak skvěle hodí i dámské sandály. Ty mohou mít opět rovnou podrážku i podpatek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat