Trendové kousky na léto

Léto je za rohem a se spoustou slunečních paprsků a vyšších teplot zajišťuje, že ze skříně znovu můžeme vytáhnout vzdušné oblečení. Co by vám letos v létě nemělo chybět? Rozhodně tyto módní doplňky! 

Léto je ideálním obdobím pro osvěžení šatníku – třeba novými trendy kousky. Kromě vzdušného oblečení a lehkých látek jsou nezbytné také doplňky, které završí letní vzhled a podtrhnou váš osobní styl. Od stylových klobouků proti slunci a hravých doplňků do vlasů až po trendy sluneční brýle – ukážeme vám ty nejlepší doplňky na léto, které vašemu outfitu dodají tu správnou tečku.

Sluneční klobouky a šály: Módní a zároveň ochranné

Klobouk proti slunci je nejen praktickým doplňkem, který nás ochrání před intenzivním slunečním zářením, ale také módní záležitostí. Ať už se širokou krempou, ze slámy nebo s barevným zdobením – sluneční klobouky jsou univerzální a hodí se téměř ke každému outfitu. V kombinaci s dlouhými maxi šaty poskytují elegantní nádech. Ale také šátky v jasných svěžích barvách se mohou v létě stát stylovým doplňkem jako pokrývka hlavy.

Vlasové doplňky pro zářivé odlesky

Vlasové doplňky jsou absolutním trendem letošní sezóny a skvěle dodají vašemu letnímu účesu něco navíc. Od čelenek přes sponky do vlasů a čelenky až po scrunchies gumičky, existuje mnoho způsobů, jak dodat vlasům hravý nádech. Čelenka s květinami dodá jednoduchému copu romantický nádech a perfektně se hodí k vzdušným letním šatům. Scrunchies gumičky v pestrých barvách dokážou upoutat pozornost a dají se stylizovat do ležérního culíku nebo volného drdolu. Sponky do vlasů s kamínky vypadají skvěle i v jakémkoliv účesu.

Sluneční brýle: Na léto absolutní nutnost

Kromě ochranné funkce jsou sluneční brýle také módní trend. Ne nadarmo jsou v létě nepostradatelným doplňkem. Tuto sezonu jsou obzvláště oblíbené sluneční brýle, které zaujmou poutavými tvary, barvami a detaily. Model s kočičíma očima dodává vzhledu nádech retro šik, zatímco zrcadlové letecké sluneční brýle zajišťují chladný a ležérní vzhled. V kombinaci s ležérními džínami nebo šik letním kostýmkem zaručeně upoutáte pozornost každého. 

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat