Balzámová posedlost aneb Jste závislá na balzámu na rty?

Napadlo vás už někdy, že jste úplně bezmocná, pokud nemáte po ruce svůj balzám na rty? Co když jste na něm závislá?

Ne že by na posedlosti péče o rty bylo něco špatného. Zvláště teď v zimě naše rty vyžadují více pozornosti. Ale mnohdy už to věčné natírání rtů balzámem opravdu hraničí s jakousi formou závislosti.

Tak schválně – v kolika z následujících „příznaků“ se poznáte?

1. Nevlastníte jen jeden nebo dva balzámy. Ale máte jeden v každé kabelce, pomalu v každé místnosti bytu, jeden speciální pak máte v autě a v práci vám nepřetržitě trůní na stole.

2. V kabelce máte speciální kapsičku na balzám. Prakticky se nestane, že byste jej jen tak pohodila do kabelky, pěkně ho vždy uložíte, abyste jej nemusela příště hledat.

3. Máte úžasnou spotřebu tyčinek na rty. Vezmete-li v úvahu, kde všude je máte rozmístěné, jste naprosto ideální zákazník, na němž stojí výroba balzámů na rty (podobně jako na milionech dalších „závisláků“).

4. Pokud byste se o své oblíbené značce balzámu dočetla něco nepěkného (výrobce testuje na zvířatech, balzám obsahuje nikterak zdravé chemikálie…), stojíte málem před životním rozhodnutím – opustit značku, nebo jí zůstat věrná? Stres na několik dní…

5. Když se vás kamarádka (byť sebelepší) zeptá, zda byste jí nepůjčila svůj balzám, protože ona si svůj zapomněla, zalžete, že zrovna u sebe žádný nemáte (což je mimochodem dobře, protože bacily cestování prostřednictvím balzámů zbožňují…).

6. Pokud váš obchod zrovna nemá vaši nejmilejší značku balzámů, je to prakticky konec světa. Jakmile si uvědomíte, že není, jste ochotná objet polovinu kraje, abyste objevila obchod, kde balzám seženete.

7. Pokud v drogerii na stojanu s balzámy zahlédnete nějakou novinku, zpozorníte a s největší pravděpodobností ji vyzkoušíte. Abyste se po pár dnech vrátila a koupila si svůj tradiční balzám.

8. Balzám aplikujete na rty přibližně každých 15 minut. Kdekoli, kdykoli.

9. Pokud někde zahlédnete člověka, který si právě maže balzám na rty, automaticky sáhnete po tom svém. Vyvoláte takovou malou řetězovou reakci, tedy pokud vás zahlédne někdo „stejně postižený“.

10. Ačkoli se vám rtěnky líbí a vážně byste chtěla nějakou začít pravidelně přes den používat, je vám jasné, že se to nikdy nestane. Protože by to znamenalo konec balzámu…






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat