Ukažte své nožky. Stačí snadné triky a budou ještě hezčí

V létě ukazujeme nohy v krátkých šatičkách, sukních a šortkách, a tak se snažíme, aby naše nožky vypadaly co nejlépe. Jak toho snadno dosáhnout?

Máme pro vás několik tipů!

Hledejte kofein

Tedy ne v kávě a spol., ale krémech a tělových mlécích. Kofein totiž způsobí, že bude pokožka na vašich nožkách pěkně napjatá a bude vypadat hladce a mladistvě.

Pozor na samoopalování

Samoopalovací mléka, krémy a spreje jsou skvělým způsobem, jak dodat nohám skvělý vzhled. Ovšem při nanášení opatrně – jednak byste to neměla přehánět (pokud budete mít zbytek těla světlý a jen nohy budou tmavé, na přirozený vzhled můžete zapomenout, což ostatně platí i o tom, když zvolíte nevhodný odstín samoopalovacího přípravku) a především je nutné přípravek nanášet rovnoměrně. Pokud se vám usadí jeho větší množství například v nejrůznějších záhybech kůže, budete vypadat spíš jako zebra.

Správně zvolený a nanesený samoopalovací krém je však malý zázrak – nejenže překryje drobné nedostatky na kůži, ale navíc nožky opticky zeštíhlí.

Silonky jsou jistota

Ano, i v létě mají silonky v našem šatníku oprávněné místo. Jednak i ony umějí dodat nohám hedvábný vzhled, zeštíhlit je a zakrýt malé nedostatky, ale pak jsou také na některé společenské události nutností. Snažte se vybrat barvu, která se co nejvíce podobá vašemu tónu pleti, případně sáhněte po osvědčené černé. A ještě jedna rada – silonky nepatří do otevřených bot.

Investujte do vysokých tělových lodiček

Vysoké podpatky přidávají obecně na ženskosti, nohy krásně prodlouží, a navíc působí elegantně. Skvělým tipem jsou lodičky tělové barvy – opticky na zmíněné prodloužení nohou působí vůbec nejlépe (vypadají trochu, jako by vaše nožka pokračovala). Jen pamatujte, že kupujete-li boty na vysokém podpatku, měla byste sáhnout po těch opravdu kvalitních, které vám nebudou ničit nohy.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:08
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat