Rafinovaně svůdné: Trendy kousky s odhalenými zády!

FOTOGALERIE: Pátráte po svůdném topu, šatech nebo třeba overalu? Vynechejte projednou hluboké dekolty a zaměřte se na kousky s odhalenými zády. Jsou nápadité, rafinované a velmi, velmi svůdné.

Nemusíte to pokaždé uhrávat jen na výstřih. Garantujeme vám, že v oblečení s odhalenými zády sklidíte úspěch. Volte ale jen takový střih, který vám dovolí vaše postava. Oblečení s kompletně nahými zády si mohou dovolit jen štíhlé ženy, které nemají na těle žádný přebytečný tuk. Ani s oblými tvary si ale nemusíte zoufat, stačí, když dáte přednost decentnějším kouskům, u kterých bude zakrytá oblast pasu i boků. Dobrým tipem jsou také topy, které dávají na střed zad jen nahlédnout.

Přemýšlíte, jaké si pod oblečení vzít prádlo? Ideálně vůbec žádné. Podprsenka by nikdy neměla být vidět. Máte-li vršek s celými holými zády, jděte nahoře bez, případně zkuste samodržící podprsenku, nebo pokud máte malá prsa, jen neviditelné nálepky na bradavky. Pokud se bez klasické podprsenky neobejdete, porozhlédněte se po kouscích, které jsou střižené tak, že prádlo nepůjde vidět.

Výjimku můžete udělat v případě ležérnějšího oblečení, jako je například šortkový overal - místo běžné podprsenky ale volte širší podprsenkový pás, takzvaný bandeau top. I tak ale musíte počítat s tím, že efekt nahých zad nevynikne naplno. Podobně jako bandeau vám poslouží i stejně střižený vršek bez plavek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat