Vady na kráse, kterými muže spolehlivě odradíte

Jako ženy se snažíme, abychom byly co nejkrásnější a líbily se svým (a někdy i cizím) mužům. Jenže někdy to přeženeme a zástupce opačného pohlaví svým vzhledem přivedeme spíše do rozpaků. Které chybky na kráse muži jen tak neodpouští?

Příliš mnoho parfému

I když žena má samozřejmě vonět, a tedy používat parfém apod., nic se nesmí přehánět. Obecně platí, že tři stříknutí parfému stačí.

Příliš silný make-up

Všechny ty vrstvy tekutého make-upu, korektoru, pudru a dalších líčidel muže spíše odradí. Vsaďte na lehkou bázi a co nejpřirozenější vzhled!

Nepovedená řasenka

Slepené řasy olepené takovým množstvím maskary, že by se z něho nalíčila celá dívčí škola, je také v očích mužů jedno velké NE. Zvýraznit oči řasenkou ano, ale opět platí – hlavně přirozeně!

Nedokonalé oholení

V dnešní době si nohy holí naprostá většina žen, je to zkrátka každodenní součástí naší hygieny. Ale pozor – oholené nožky by měly být dokonale hladké. Odrostlé chloupky, které už začínají být viditelné, nejsou zrovna dobrou vizitkou! A mužům se vůbec nelíbí…

Lepkavý lesk na rty

Zdůraznit rty leskem na rty – proti tomu muži nic nenamítají. Ale pozor, i lesk na rty musí být lehounký, nesmí působit dojmem mastnoty ani lepidla, které slepuje nejen vaše rty, ale není příjemný ani při polibku.

Zacuchané vlasy

Ačkoli vlasy, které vypadají, jako byste právě vylezla po sexu z postele, se mužům víc než líbí, zamotané a neučesané vlasy je nepotěší. Nemohou se jimi probírat a jsou nuceni se vzdát činnosti, která je moc baví!

Nepřirozená rtěnka

Rudé a růžové odstíny rtěnky muži na svých partnerkách milují. Ale s ostatními odstíny už jeto horší. Fialová nebo hnědá apod. nepatří k jejich oblíbeným…

Tmavě modré, černé, zelené laky na nehty

A to, co pro rtěnky, platí vlastně i pro naše nehty. Světlé laky, červené, rudé, růžové atd., ty všechny mají zelenou. Ovšem příliš tmavé odstíny nebo nepřirozené barvy typu černá nebo modrá, tak těmi je nenadchnete.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat