Trend, který stojí za zkoušku: Denim & denim!

Nový módní trend prověří vaši oddanost denimu. Se starými dobrými džíny si tentokrát nevystačíte, tento modrý materiál se totiž bude nosit ve velkém. A ideálně pohromadě.

Denim on denim nebo double, tedy dvojitý, denim. S těmito pojmy se budete v nové sezoně setkávat často. V praxi jde o kombinaci minimálně dvou, ale často i tří džínových kousků. Tento trend dobře fungoval v devadesátých letech, kdy byl denim takovým hitem, že se s ním za žádných okolností nešetřilo. In byly především džíny a bunda v nachlup stejném odstínu.

A tady se z minulosti přesuneme vpřed – novodobý trend takto nefunguje. Přestože se můžete setkat se stejně laděnými sestavami, módní jsou především kombinace, kde se namíchají různé odstíny denimu. A paradoxně platí, že čím více jsou od sebe vzdálené, tím bezpečnější cestou se vydáváte. Příklad? Úzké černé džíny, ke kterým obléknete bledě modrou košili z lehkého materiálu. Další variantou je k oněm džínům obléknout bílou košili a džínovou bundičku. Vyřádit se můžete zejména na jaře a v létě, kdy budete mít prostor i pro šortky. Hrát si můžete také se sněhově bílou džínovinou. A důležitá rada na konec – s doplňky a dalšími výraznými kousky šetřete.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat