Nová pravidla pro nošení prstenů: Čím více, tím lépe!

Decentní kroužky jsou sice fajn, pokud ale chcete držet krok s módou, vyzkoušejte nový vrstvící trend. Podle něj se prstýnky nenosí po jednom, ale ve velkém počtu a často i na sobě. Co říkáte, jdete do toho?

Míra a počet prstenů je samozřejmě čistě na vás. Vyřádit se můžete zejména s tenkými kroužky, ve většině obchodů s bižuterií narazíte na sety, obsahují prsteny v různých velikostech. Ty užší se potom nosí i nahoře, nad kloubem. Experimentovat doporučujeme také s různými odstíny kovů. Nebojte se navrstvit na jeden prst více kroužků najednou.

Odvážnějším krokem je kombinování více výrazných prstenů. Tento trend už si ale žádá malé omezení – bezpečná je hra se třemi nápadnými kousky. Chcete-li jít do extrému, přidejte k nim pár tenkých kroužků, jako vidíte na fotce uprostřed. 






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat