Proměna ideálu ženské krásy: Vrátí se zpět holky »krev a mlíko«?! (VIDEO)

Jednotný ideál ženské krásy v podstatě neexistuje. To, jak se s léty měnil, vás přesvědčí, že nejsme na tom nyní s extrémní štíhlostí nejhorší!

Jaká žena je přitažlivá a jak bychom měli vypadat, abychom se líbili všem? Jednoznačná odpověď neexistuje. Fyzická krása je otázkou vkusu, ale přesto během uplynulých let podléhala trendům. Jednou byli v kurzu ženy s kypřejšími tvary, jindy je vystřídali baculky, ale už před pár lety byly na výsluní ženy s extrémně štíhlou "chlapeckou" postavou.

V současnosti tedy neprožíváme nic nového a dalo by se říci, že aktuální trend krásy je ještě v normě, protože zachovává ženské křivky. Koneckonců je velmi pravděpodobné, že už o pár let budou v kurzu opět ženy s kulatějšímy tvary. Vychází nám z toho to, že vlastně každá žena je krásná, ať vypadá jakkoliv, co se postavy týče.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat