Módní hlídka: Bílá chce být za dámu, ale klidně klečí v šatech na zemi

11.09.2010 | Krása a móda

V čem vyrazily české celebrity do společnosti? Jejich kreace komentuje naše módní redaktorka Beáta Jasanovská.

Lucie Bílá

Dokonalá dáma, tak by se dal ohodnotit zpěvaččin outfit. Brýle jí dodaly na vážnosti a eleganci. Černé minišaty by mohly mít elegantnější délku, těsně pod kolena. Na druhou stranu však zdůrazňují Lucčinu skvělou postavu. Výhradu mám jen k náplasti na koleně.

Šárka Kubelková

Bílé triko s výraznou aplikací by mohlo být méně zmuchlané, zdálky vypadá aplikace vtipně, jako by Šárka držela v rukou kytici. K tomu džíny módního střihu se sníženým sedem a úzkými nohavicemi. Pohodový, odpolední outfit.

Gábina Partyšová

Kdo by očekával opět nějaký luxusní a sexy model, bude překvapen. Gábina se tentokrát vydala na akci v džínech a bílém, jednoduchém triku. Nejklasičtější klasika. Ale vzhledem k tomu, že šla se synem a polovinu času s ním trávila na zemi, tak proč by jednou nemohla vypadat jen jako máma.


 

Modely komentovala naše módní redaktorka Beáta Jasanovská.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:31
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat