Nenalíčené Zoufalé manželky? Stejné jako my!

Bree, Lynette, Gabriell, Susan a Edie jsou jsou moderní, sexy, vždy dokonale upravené manželky z předměstí. A i když jim jejich problémy závidí jen málokdo, s jejich image je tomu naopak. Jak ale vypadá tato obdivovaná pětice, když zrovna nepobíhají před světly filmových reflektorů?

Film je prostě iluze se vším všudy. Iluze toho, že padesátnice prostě vypadají na pětatřicet, iluze věčně dokonalého nalíčení a účesu. Realita je jiná. Chceme být jako ony, ale ony jsou jako my - neupravené, stahané - prostě zoufalé manželky.

Marcia Cross (Bree van de Kamp)

Celé jméno: Marcia Anne Cross
Datum narození: 25. března 1962
Místo narození: Marlborough, Massachusetts, USA
Výška: 178 cm

Její kariéra se ale zcela rozjela v roce 1992, když dostala roli doktorky Kimberly Shawové v seriálu Melroce Place. Marcia Cross si 24. června 2005 vzala makléře Toma Mahoneyho, s kterým se mu o několik let později narodily dvojčata - dcery.

 

Felicity Huffman (47) alias Lynette Scavo

Celé jméno: Felicity Kendall Huffman
Datum narození: 9. prosince 1962
Místo narození: Bedford, New York,USA
Výška: 165 cm

Herečka, o které se jen málokdy dočtete na prvních stránkách bulvárních novin. Žije poklidným životem, a přitom stíhá hrát, psát knihy a pečovat o rodinu. Za roli Lynette v Zoufalých manželkách získala dokonce prestižní cenu Emmy. Ještě větší popularitu a ocenění kritiky jí však přinesl film Transamerica, kde hraje transexuála, který se chystá na operační přeměnu z muže na ženu.

Teri Hatcher (45) alias Susan Mayer

Celé jméno: Teri Lynn Hatcher
Datum narození: 8. prosince 1964
Místo narození: Sannyvale, California, USA
Přezdívka: Hatch
Výška: 168 cm

Původně se chtěla věnovat matematice a technickým oborům, ale zájem o divadlo zcela změnil její záměry. Velkou popularitu jí přinesla postava temperamentní Supermanovy snoubenky Lois Laneové v úspěšném seriálu.
 

Nicollette Sheridan (46) alias Edie Britt

Celé jméno: Nicollette Sheridan
Datum narození: 21. listopadu 1963
Místo narození: Worthing, Sussex, Anglie
Výška: 171 cm

Nikdy nepoznala svého biologického otce a sama říká, že za svého otce považuje pozdějšího přítele matky, Tellyho Savalase. Debutovala v roce 1984 v televizním dramatu Paper Dolls. Proslavila se hlavně rolí Edie Britt v populárním americkém seriálu Zoufalé manželky. Momentálně je zasnoubená se zpěvákem Michaelem Boltonem, svým ex-přítelem. Nemá žádné děti. V seriálu skončila na konci páté série.
 

Eva Longoria (35) alias Gabriell Solis

Celé jméno: Eva Jacqueline Longoria
Datum narození: 15. března 1975
Místo narození: Corpus Christi, Texas, USA
Výška: 159 cm

Vyrůstala na ranči blízko Corpus Christiv Texasu, jako nejmladší ze čtyř sester. Po vystudování univerzity se přihlásila do soutěže a odjela do Los Angeles.Tam byla objevena divadelním agnetem a postupně podepsala smlouvu. Pak přišly role v Báječní a bohatí, General Hospital a v Beverly Hills 90210. Šla na zkoušku roli Isabelly v Mladí a neklidní a vyhrála. Od roku 2004 ji známe jako hvězdu ze Zoufalých manželek - Gabriell Solis. Podepsala smlouvu s L'Oreal v hodnotě 5 milionů korun a byla vyhlášena jako jedna z nejkrásnějších lidí na světě. Hraje ve videoklipu Jessici Simpson.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat