Cher, Julia Roberts, Jennifer Lopez a další hvězdy bez líčení. K nepoznání!

Make-up, učesat, obléct a můžu vyrazit ven. Jsou však chvíle, kdy prostě nestíháte a něco musíte ošidit. Nejste samy. Podívejte se, jak vypadají celebrity, když odběhnou jen tak „od plotny“.

Herečky, zpěvačky a jiné celebrity nás denně oslňují svou krásou. Jsou dokonale nalíčené, krásně upravené, ale nemějte komplexy při pohledu do zrcadla… když si vyrazí nenalíčené, nikdo by v nich oslňující krásky z pláten kin či červeného koberce nehledal.

Kdyby před vámi stála například herečka Kate Hudson ve frontě v sámošce, určitě byste ji nepoznala. Nenechte se zmást filmy, v nichž herečky usínají, vstávají i vycházejí ze sprchy s perfektním nalíčením, na rozdíl od obyčejné ženy, která se, když se na noc neodlíčí, probudí se řasenkou rozpatlanou po celém obličeji.

Realita naštěstí není film. A tak to má být. Mastné vlasy, kruhy pod očima, pupínky či vrásky, i tak můžou vypadat celebrity. Budiž vám tedy útěchou, že i ony jsou jen obyčejné ženy, které si občas vyrazí do ulic jen tak. A pokud je nachytají nenechaví paparrazi, můžete si je prohlédnout a ujistit se, že je vše tak, jak má být. A že příroda nadělila všem stejně.

TIP Bety: Potřebujete poradit s vlasy, líčením nebo s celkovou image? Zeptejte se našich odborníků z Misha/hair studia, co je pro vás nejlepší!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat