Nejstylovější sluneční brýle jara! Které si nasadíte vy?

Mžourání je out! Sluneční brýle by neměly být volbou, ale povinností. Nebo snad stojíte o nadbytečné vrásky kolem očí, nemluvě o zánětu spojivek? A navíc – proč se bránit, když jsou všude tak krásné kousky?

Na větu „mně žádné nesluší“ rovnou zapomeňte. S touto výmluvou u nás nepochodíte. Vhodné brýle se najdou pro každého, i když je pravda, že zatímco někomu sluší skoro všechny, jiní mohou chvíli tápat. Univerzální recept neexistuje – můžete si vytipovat určitý tvar, ale záleží na každém detailu, barevném provedení a velikosti. Pomůže proto jediné – obrnit se trpělivostí a zkoušet. Obecná poučka nicméně říká, že byste měla vybírat brýle, které vyváží tvar vašeho obličeje. Vhodné jsou oblé tvary pro hranatější rysy a naopak ostřeji tvarované pro kulatější tvář. Velkou roli hraje ale i výrazný rám nebo odstín.


Nejlichotivějšími brýlemi jsou klasické pilotky. Ty se stejně jako loni nosí nejvíce se zrcadlovým efektem. V kurzu jsou i různě tónovaná skla. Trendy u slunečních brýlí vždy odrážejí aktuální módní situaci, setkávat se tak budete i s retro kousky, zejména ze šedesátých a sedmdesátých let. Brýle poslední dobou také dost povýšily a fungují v podstatě jako módní doplněk, určitě se proto nebojte výraznějších kusů. Hodit by se ale měly k tomu, co máte zrovna na sobě – a tím nemyslíme barevně. Mnohem důležitější je styl a fakt, zda jde o brýle čistě moderní, klasické nebo s retro nádechem.






Celkem 6 komentářů

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat