Pravidla elegantní ženy. Není to žádný přepych jen pro bohaté

Být za každých okolností šik? Je to snazší, než byste si myslela. Stačí se řídit 7 jednoduchými pravidly. A nebojte, rodinný rozpočet s nimi rozhodně nezruinujete!

Takže jak zní „sedmero zásad“ při každé příležitosti elegantně vypadajících žen?

Oblečení si připravíš večer předem.

Takže žádné poletování mezi skříní a zrcadlem, které vám zaručí nejen to, že přijdete do práce/na schůzku pozdě, ale ještě hrozí, že na sobě budete mít všechno možné (a ne v dobrém slova smyslu).

Necháš si ráno dostatek času

Ranní vstávání sice není nejpříjemnější částí dne, ale zkuste si budík nařídit o 10 minut dříve – uvidíte, že při líčení nebo česání to náležitě oceníte.

Spodní prádlo si vybereš tak, aby ti padlo

Žádná podprsenka, která se zařezává a ňadrům neposkytuje žádnou oporu, pryč s kalhotkami, které se rýsují pod šaty! Vsaďte na prádlo, které vám vykouzlí úžasnou siluetu (a nebude vidět!).

Nebudeš se bát inspirace od jiných

Pokud stále hledáte svůj styl, prostě se inspirujte u žen, jejich způsob oblékání se vám líbí!

Budeš si kupovat jen padnoucí oblečení

Naučte se znát svou velikost. A také svůj výběr oblečení přizpůsobujte tvaru postavy. Ne pro každou ženu se hodí skinny džíny, ne všechny si můžeme dovolit přiléhavé šaty nebo ultra kraťounkou minisukni. Snažte se zvýraznit své přednosti, ne nedostatky!

Svůj outfit zvýrazníš jedním luxusním kouskem

Stačí úplná maličkost a i obyčejný outfit povýšíte na elegantní. Zvolte jednu jeho část z nějaké luxusně vypadající kolekce! Ať už se bude jednat o boty (nikdo nemusí vědět, že jsou z výprodeje v hypermarketu), kabelku (pozor ale na napodobeniny drahých značek, vypadala byste spíš směšně) nebo sáčko (proč ne z konfekce, když na vás vypadá úžasně a vám propůjčuje elegantní vzhled). S takovými kousky v šatníku se totiž mnohem lépe kombinuje, jsou přirozenou dominantou outfitu.

Nezapomeneš na vhodné doplňky

Každý outfit pozdvihněte vhodnými doplňky – botky, náušnice, náhrdelníky, náramky, kabelky, pásky, brože, čelenky... Na výběr máte ze spousty možností, jen pamatujte, že méně je v tomto případě více!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat