Léto je tady! Jak vybrat dámskou obuv pro horké měsíce?

24.06.2015 | Krása a móda

Léto patří mezi nejoblíbenější roční období. Jenže horké měsíce s sebou nesou také starosti s tím, co na sebe, což se samozřejmě týká rovněž nákupu vhodné obuvi…

Dámské boty na léto musí být především vzdušné!

Každé roční období má z hlediska obuvi svá specifika. Vysoké teploty v průběhu letních měsíců pochopitelně vyžadují, aby dámské boty byly nejen elegantní a pohodlné, ale zejména vzdušné. A to zvláště letos, neboť teploty by mohly překonávat rekordy! Podívejme se tedy na některé druhy dámské obuvi, které vám pomohou taková vedra zvládnout. V zásobě byste totiž měla mít hned několik variant bot pro různé příležitosti.
•    Pro běžné nošení, tedy do práce či na procházky, přicházejí v úvahu plátěnky, baleríny nebo tenisky. Doporučujeme boty Vans, případně Converse či Tamaris.
•    K vodě, ale také k dalším aktivitám pochopitelně využijete nazouváky, sandály či žabky. V této oblasti existuje nepřeberné množství výrobků. Ostatně si sama prohlédněte nabídku bot Geox, přičemž by vás mohly oslovit i boty Tommy Hilfiger.
•    Léto je zároveň obdobím výletů a sportovních aktivit. Netřeba zdůrazňovat, že obuv je pro tyto činnosti zcela zásadní. A osvědčené jsou např. boty Adidas.

Kde si tuto dámskou obuv pořídit? Jednoduše na internetu! Kvalitní e-shopy totiž udávají přesné rozměry jednotlivých bot a v případě nedostatků je lze vrátit, nebo vyměnit. Obuv si tedy můžete vybrat z pohodlí vlastního domova a alespoň na chvilku uniknout z dosahu slunečních paprsků. V internetovém obchodě Eobuv.cz přitom nakoupíte velmi levně!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat