Nevěsta Kate Middleton: Měla nové, modré, půjčené i staré

Vévodkyně z Cambridge alias Kate Middleton měla na sobě podle tradice něco modrého, nového, starého i půjčeného. A co to bylo?

Kate Middleton měla zbrusu nové šaty značky Alexander McQueen, které osobně připravila hlavní návrhářka tohoto módního domu Sarah Burton. Krajkové šaty v barvě šampaňského přitom budoucí anglická královna pomáhala sama navrhovat.

Také proto už před svatbou Kate se Sarah domluvila, aby jí do šatů všili modrou stužku, a aby tím tak byla splněna podmínka mít na sobě něco modrého.

Rodiče Michael a Carole jí pak dali staré diamantové náušnice, které dokonale ladily k jejímu diadému ve vlasech.

Ten jí půjčila královna Alžběta II., která ho zdědila od své maminky královny matky. Diadém Cartier byl pro královnu Alžbětu, manželku krále Jiřího VI., vyroben v roce 1936.

Princ William odmítl podepsat předmanželskou smlouvu

Ačkoli se před svatbou britského korunního prince Williama a Kate spekulovalo o různých variantách předmanželské smlouvy a o tom, jak nevýhodná pro Kate bude, žádná smlouva se nepodepisovala. Oficiální mluvčí prince Williama, vrchní komorní paláce St. James, potvrdil, že žádná předmanželská smlouva neexistuje, protože ji princ odmítl.

Vytvořit smlouvu přitom radili Williamovi rodinní příslušníci i Patrick Jephson, bývalý soukromý sekretář princezny Diany. Po zkušenostech s rozvodem manželství Williamových rodičů to všichni viděli jako nezbytnost.

„William Kate miluje a věří jí bezvýhradně. Už před svatbou dal neústupně najevo, že žádnou smlouvu nepodepíše,“ přiznal listu The Telegraph Williamův přítel.

Mluvčí paláce St. James pak listu potvrdil: „V případě této svatby neexistuje žádná předmanželská smlouva.“






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat