Madonna má po letech ruce bez vrásek. Jaký je její trik?

Zpěvačka Madonna sice bojuje s projevy stárnutí, seč jí síly stačí, ale některé fyziologické procesy neskryje a vizuálně na ni žalují, že jí táhne na šedesát. Popová královna tak poslední roky skrývá své ruce různými pomůckami. Když to nejsou rukavice, tak alespoň krajkové návleky. Po letech ale zase ukazuje holé ruce bez vrásek. Podstoupila totiž novou metodu vyhlazování a omlazování známou jako redermalizační mezoterapie.

Po třech pětačtyřicetiminutových procedurách se ruce vrátí v čase o desítky let. „Mezoterapie není nějak extrémně bolestivá, ale není to ani nic pro jemnocitné bytosti. Po zákroku musela mít šestatřicet hodin na rukách speciální návleky, protože ruce se nepěkně nafouknou vzduchem, což je následek vedlejších účinků aminokyseliny a kyseliny hyaluronové. Po třech aplikacích vypadají její ruce ale mnohem lépe. Z výsledku je nadšená. Poprvé po mnoha letech tak chodí na veřejnosti bez rukavic,“ píše deník The Mirror.

Zákrok je velmi oblíbený v Rusku a zahrnuje až sto injekčních aplikací kyselin a vitaminů do škáry kůže. Jehličky pro aplikaci jsou velmi tenké a míří jen do střední vrstvy kůže.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat