Nicole Kidman: Respektuji potřebu svých dětí hledat biologické rodiče

Herečka Nicole Kidman nemohla v manželství s Tomem Cruisem počít vlastní dítě. Tak spolu dva potomky adoptovali. Dnes třiadvacetiletá Isabella a jednadvacetiletý Connor se rozhodli po rozvodu slavných herců zůstat s adoptivním otcem. V dospělosti ale začali pátrat po tom, kdo jsou jejich biologičtí rodičové. Australská hvězda je v tom naprosto podporuje.

„Zkušenost každé rodiny v tomto ohledu je odlišná a soukromá. Ale žijeme v ještě průhlednějším světě než kdykoli v minulosti, když mluvíme o technologiích. Děti si hledají zdroje a potřeba znát svůj původ je univerzální,“ svěřila k tomu Nicole týdeníku In Touch.


Devětačtyřicetiletá hvězda filmu Hodiny má také dva biologické potomky, osmiletou Sunday a pětiletou Faith počala s manželem Keithem Urbanem.

„Když mám volno, záleží to na okolnostech. Ale moc ráda si sednu na podlahu a hraju se svými dětmi. Četla jsem článek, v němž psali, že je nesmírně důležité dostat se na jejich úroveň a hrát si s nimi aspoň hodinu denně. Tak to dělám a moc se mi to líbí. Probouzí to ve mně opět dítě. Když mám minutu, tak se zasním nebo medituju. Moc ráda jen tak v klidu sedím a medituju,“ tvrdí čtyřnásobná matka Nicole.

S Keithem se poznala, když jí bylo osmatřicet. Vzali se v roce 2006 a začali se pokoušet o dítě. Podařilo se jim to v roce 2008, kdy bylo Nicole už jednačtyřicet roků. A druhé dítě přišlo na svět před pěti roky.

„Kéž bych potkala Keitha dříve a mohli jsme tak mít víc dětí. Ale nepotkala. Chci říct, kdybych tak s ním mohla mít ještě o dvě děti navíc, bylo by to ohromné. Ale jak říká Keith, to je to tvoje chtění, Nicole, přestaň s tím,“ dodala Kidman.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat