Nicole Kidman: Na manželství jsem byla příliš mladá

Herečka Nicole Kidman prý nedokáže pochopit, proč se vdávala ve třiadvaceti. Brala si tehdy už velmi slavného Toma Cruise a jejich vztah vydržel deset let. Když bylo australské krásce sedmadvacet, adoptovali dvě děti. Ty po rozvodu zůstaly s otcem, zatímco ona v druhém manželství porodila dvě holčičky. Ty ale přivedla na svět až po čtyřicítce a připadá jí, že je teprve teď na mateřství vyzrálá.

„Byla jsem tak mladá, když jsem se vdávala. Dívám se teď zpět a říkám si, co? Díváte se na Taylor Swift, kolik jí je? Šestadvacet. Měla jsem dvě děti, když mi bylo sedmadvacet, a byla vdaná už čtyři roky. Ale já to tak tehdy chtěla,“ svěřila Nicole magazínu Red.


S manželem Keithem Urbanem oslavili letos desetileté výročí svatby.

„Je to pro nás velká věc. První tři měsíce jsme zažívali samé vzlety a pády. Prošli jsme si za deset let spoustou věcí. A jsme rozhodně  silnější než kdykoli předtím. Zaťukávám to na dřevo a nechci se tím chlubit. Říkám to s údivem. Naprostý zázrak,“ dodala Kidman.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat