Nicole Kidman: Děti jsem chtěla už jako dítě

Herečka Nicole Kidman tvrdí, že děti chtěla už od velmi útlého věku. Vždycky toužila být matkou a velmi ji zasáhlo, když se pokoušela počít s prvním manželem Tomem Cruisem a několikrát potratila. Děti nakonec adoptovali. A jí se pak podařilo zplodit dvě biologické dcerky s druhým manželem Keithem Urbanem. Nevylučují ale, že by adopcí přijali za své ještě nějaké další dítě.

Adoptivním Isabelle a Connorovi už je dnes třiadvacet, respektive dvacet let a jsou na ní i otci nezávislí. Po rozvodu s Tomem tyto děti vyrůstaly v rodině otce a ona je navštěvovala. S Keithem má Nicole pětiletou Faith a osmiletou Sunday Rose.


„Protože jsem vždy věděla, že dítě adoptuji, vždycky jsem chtěla dítě. Myslím, od velmi útlého věku jsem chtěla dítě. Věděla jsem, že ho budu mít a že mi nezáleží na tom, jak ho získám, vlastně jsem nevěděla, jestli vůbec kdy dítě sama porodím. Takže to bylo pro mě to nejmenší. A první dítě jsem adoptovala,“ dodala Kidman.

Nicole hraje adoptivní matku ve filmu Lion své kolegyni Rooney Mara.

„To na tom filmu miluju a snažím se neustále opakovat. Jakmile mezi matkou a dítětem vznikne pouto, biologická část je tou nejméně podstatnou. Myslím, že když se tvoří tohle pouto, je ohromující, jak je silné a mocné,“ dodala Kidman v interview pro magazín Vogue Australia.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat