Madonna cvičí pět hodin denně, tvrdí její trenérka

Osmapadesátiletá Madonna je posedlá dokonalou postavou víc než její o dvacet let mladší kolegyně. Popová královna odmítá na svém těle nechat znát téměř šedesátiletou historii. Není divu, do postele si vodí koloušky polovičního věku. Její trenérka teď přiznala, že se Madonna nestydí před mladými milenci svléknout díky pěti hodinám cvičení každý den.

„Profesionální atleti cvičí celý den. Madonna trénuje celý den. Trénuje tak pět hodin denně, prostě pořád,“ přiznala instruktorka Stacey Griffith.


Cvičení s tak velkými celebritami, jako je právě Madonna, je i pro ni ale stále těžko uvěřitelným zážitkem.

„Je to nadrealistické… Jsem tam jen já, Madonna a Craig, její osobní trenér. A já si říkám, na moment se zastav, Stacey. Cvičíš s Madonnou. Jen na vteřinu si to plně uvědom,“ vyprávěla Griffith.

Madonna vede ke sportu také své potomky. Nedávno se pochlubila tím, že její devítiletá adoptivní dcera Mercy James vyhrála v gymnastice hned čtyři medaile.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat