Anne Hathaway: Těhotenství ze mě učinilo lepší herečku

Herečka Anne Hathaway loni porodila svého prvorozeného potomka. Syna Jonathana přivedla na svět s manželem Adamem Shulmanem. Když už byla těhotná, natáčela film Colossal. A po dvanácti měsících mateřství americká hvězda kouká na výsledek této práce a pociťuje proměnu ve svém hereckém projevu. Podle čtyřiatřicetileté brunety získalo její už tak výtečné umění další vrstvu.

„Myslím, že těhotenství možná přidalo další vrstvu mému výkonu v tomto filmu, protože jsem byla pořád tak šťastná a uvnitř vnímala obrovskou radost a moc se mi líbilo to, kým Gloria byla. Neměla deprese. Nebyla zneužívaná. Byla to jen party holka a pořád vytvářela zábavu a myslím, že mi v tom mé dítě pomáhalo také,“ tvrdí dnes Anne.


Hathaway během natáčení ale nemohla zahrát jediný kaskadérský kousek.

„Většinou jsem velmi odvážná v náročných scénách a točím je sama. Velmi ráda se do toho vždycky vrhnu a je mi jedno, jestli mě praští nebo se odřu, nikdy mi na tom nesešlo, ale tentokrát jsem v tom nebyla sama, musela jsem dávat pozor, tak jsme každou bitku museli velmi pomalu rozkouskovat. Museli jsme vše točit záběr za záběrem a já se snažila nikdy nespadnout,“ dodala Anne.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:08
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01
90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat