Nicole Kidman: Mateřství mi dává motivaci žít

Herečka Nicole Kidman v červnu slaví půlstoletí života. Australská kráska nachází největší chuť a sílu žít především v životní roli matky. Právě potomci jsou prý důvodem, proč se chce dožít co nejvyššího věku. Klidně by však za ně položila život.

Nicole má dvě adoptivní a dvě vlastní děti. Čtyřiadvacetiletou Isabellu a dvaadvacetiletého Connora adoptovala v manželství s Tomem Cruisem. Šestiletou Faith a devítiletou Sunday přivedla na svět s druhým manželem Keithem Urbanem.


„Matkou jsem už opravdu dlouho, učí mě to veliké trpělivosti, je to často důvod, proč žít, a důvod, proč ráno vstát. Takže v nejhlubším nitru toho, kým jsem, mi to dává smysl a touhu být tady a vidět je jako dospělé, chránit je a vést. Zažila jsem osobně, jaká je to bezpodmínečná láska, naučilo mě to veliké houževnatosti a pomohlo do morku kosti pochopit, co to je péče o jinou lidskou bytost. Vím také, co je to touha umřít pro druhé,“ přiznala Kidman v interview pro magazín Glamour.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat